Get expert help to tailor your journey now!

Overview

Området rundt elvene Eufrat og Tigris anses som sivilisasjonens vugge. Ut fra denne kulturrevolusjonen står det igjen spektakulære byggverk som pyramidene i Giza, den fortapte byen Petra, religionshistoriske Jerusalem, de praktfulle romerske ruinene i Efesus og Jerash. Oppdag Midtøstens særegne kunst og kultur og få et uforlignelig innsyn i denne fascinerende og ofte misforståtte verdensdelen. Ri på kamel over vakre ørkenlandskaper, snorkle over Rødehavets korallrev, cruise nedover Nilen og opplev beduinenes utrolige gjestfrihet.

Denne delen av verden er for mange i stor grad et ubeskrevet blad - kanskje med unntak av en charter-reise til Egypt og Rødehavet eller en shoppingtur til Dubai. Vi i REISEbazaar føler derimot en spesiell nærhet til Midtøsten. Vårt firmanavn og reisekonsept er bygget opp rundt nettopp essensen i den arabiske bazaar/souk – et spennende sted hvor du finner det aller meste og får trang til å utforske. Alle som har hatt gleden av å fortape seg i Istanbuls Kapali Carsi (Grand Bazaar) eller kjenne de mange luktene i en eller annen souk i Midtøsten, vil alltid huske stemningen, på godt eller vondt.

Få steder i verden kan skilte med så stor gjestfrihet og så mange historiske minnesmerker og severdigheter som nettopp Midtøsten. Vi har derfor gleden av å kunne tilby det som kanskje er Skandinavias største turprogram til nettopp denne regionen. Velg mellom blant annet ørkensafarier til øde oaser i Sahara, forlatte korsfarerborger i Libanon, monumentale byggverk som Petra i Jordan, eller seilturer inn i solnedgangen på en tradisjonell dhow i Den arabiske gulf. Opplev Formel 1 løp i Dubai og Abu Dhabi, eller utforsk de
mange hellige stedene i Iran. Husk også at Dubai, Doha og Abu Dhabi er glimrende steder å stoppe en natt eller to på vei til/fra India eller Sørøst-Asia. Foruten rundreiser kan vi også tilby skreddersydde turopplegg til de fleste av Midtøstens reisemål.

See our travels to this destination