Get expert help to tailor your journey now!

Med REISEbazaar kan du oppleve dyr og dyreliv på alle syv kontinenter. Vi tar deg med til de beste nasjonalparkene i India på leting etter den sagnomsuste tigeren eller på leting etter orangutanger på Kalimantan (Indonesisk Borneo), listen er endeløs og fullpakket av opplevelser.

Vi møter hvaler og pingviner i Antarktis og isbjørner i Arktis er intet mindre enn imponerende. På det amerikanske kontinentet kan vi oppleve jaguarer i Manu eller Pantanal, se etter elvedelfiner i Amazonas, og på Galapagos kan du iaktta tallrike og sjeldne arter av fugler, dyr og fisk særegne til disse øyer.

Men selvsagt rager Afrika høyest på ønskelisten for de fleste og hva skal man velge? Mulighetene er uendelige og kan sprenge ethvert budsjett. Hos REISEbazaar får du hjelp til å finne DIN safari og dyre opplevelse. La oss dele vår kunnskap som naturinteresserte og som fotografer. Vi er så heldige å jobbe med dyr og fotografi som er vår store lidenskap.

Lurer du på hvor du skal reise? Hva ønsker du å oppleve? Vi har travet de fleste verdensdeler og tatt bilder og vi har blitt publisert i en rekke blader og magasiner. Det er så mye å se og oppleve. Reiser i denne kategori kan være fullt og helt fokusert på dyreliv, eller dyreliv kan være en del av turen. 

 

Filter

Resultater: Showing 1- of   
Resultater: 0  

Resultater: Showing 1- of   
Resultater: 0  

No results found