Forsikringsleverandører

Uansett hvilken type tur du planlegger, er målet alltid det samme; å ha en mest mulig morsom og god opplevelse uten å bekymre deg for potensielle uventede kostnader. Nedenfor har vi samlet informasjon om ulike typer turer, hva du bør tenke på og hvordan vår reiseforsikring kan hjelpe deg under reisen. Med oss i bagasjen, bør du aldri trenger å bekymre deg.

Å reise på en helg eller en ukes ferie er en ting. Men hva bør du tenke på når det gjelder reiseforsikring og arbeid, opphold eller studier i utlandet? For de av dere som står overfor en av disse spennende begivenhetene, har vi en rekke ulike typer forsikringer for å hjelpe deg med å ta beslutninger - og unngå unødvendig bekymring hvis noe skulle skje.

Europeiska ERV
Europeiska ERV

Europeiske Reiseforsikring er Norges eldste og eneste spesialselskap innen reiseforsikring, Selskapet forsikrer hvert år mer enn én million nordmenn på reise og håndterer årlig nærmere 80 000 skadesaker over hele verden.

Insubuy
Insubuy

Internasjonal forsikringsmegler. Her kan du finne den reiseforsikringen som passer til din reise. Her har du forsikringer som dekker er alle formål inkludert destinasjoner med stor risiko. Forsikringen gjelder for de fleste nasjonaliteter.

DAN Europe
DAN Europe

DAN ble grunnlagt i 1980 som National Diving Accident Network (NDAN) med det hovedformål å kunne tilby en 24-timers nødhjelpstelefon med tilgang til leger som var spesialtrent til behandling, diagnose, assistanse, transport relatert til dekompresjon og ulykker relatert til dykking.