Oversikt

Vår spennende reiser i Latin-Amerika gjenspeiler et imponerende mangfold av mennesker og landskap. Fra regnskogen i Amazonas til bakgatene på Cuba. Fra Sentral-Amerikas tapte Mayabyer til Perus mytiske inkasti. Fra den unike faunaen og floraen på Galapagos til villmarken i Patagonia.

Latin-Amerika skuffer aldri!
REISEbazaars store utvalg av reiser i Latin-Amerika er unikt i Norden. Vi tilbyr mer enn 600 forskjellige rundturer til alle land i Latin-Amerika og har daglige avganger til de mer populære reisemålene som Peru, Costa Rica og Guatemala. Dette gir deg betydelig fleksibilitet. I tillegg, som den eneste aktøren i denne delen av verden, har vi muligheten til å skreddersy drømmereisen takket være et unikt nettverk av lokale agenter, samt
års erfaring i "feltet" og som reiseledere i regionen. Suksessen til en tur er alltid kunnskap om de lokale forholdene og små detaljer. Lang erfaring og gode samarbeidspartnere gjør at REISEbazaar kan gi gode råd og gjøre reisen din til den uforglemmelige opplevelsen du forventer.

I planleggingsfasen er det viktig å se på hvilke flymuligheter og alternativer som finnes. I motsetning til mange andre deler av verden, er lavprisbegrepet på flyreiser på langt nær like utbredt her som andre steder. Men fortvil ikke, vi som jobber med Latin-Amerika til daglig har full oversikt over mulighetene og kreative løsninger som finnes. I tillegg til våre turer er dette store området et populært reisemål for de som ønsker å reise på egenhånd. Noen av våre mest populære pakker for individuelle reisende er Costa Rica, Rio de Janeiro & Ilha Grande, Galapagos cruise, Panama i kombinasjon med for eksempel Aruba & Curacao, samt en rekke av Brasils strandperler som Arraial d'Ajuda og Costa dos Alcatrazes.

Vennligst se landsbeskrivelsene da den beste tiden og værforhold varierer fra området til området.

Vennligst se landsbeskrivelsene da myntenheten og tipskotyme varierer fra området til området.

Noen festivaler som er verdt å få med seg.

 • De dødes dag, Guatemala - 1/11
 • Solfestival, Cuzco, Peru - 24/6
 • Karneval i Brasil (spesielt Salvador, Rio de Janeiro og Recife/Olinda) - 40 dager før påske, vanligvis den første og andre uken i februar (Bestill tidlig!)
 • Reveillon, Rio de Janeiro, verdens største gatefest - 31/12.

 

Våre reisetips

 • Planlegg turen så godt som mulig på forhånd.
  Ettersom det legges moms på opptil 25 % på flybilletter i nesten alle latinamerikanske land, blir det svært dyrt å kjøpe billetter lokalt.
 • Ikke gap over for mye.
  Det tar ofte minst 3 uker å oppleve et minimum av høydepunkter.
 • Velg riktig sesong for reisemålet ditt.
  Husk at f.eks. i Brasil dobles og tredobles prisene under festivaler og høytider.
 • Lær litt spansk (eller portugisisk).
  Selv om det er folk som snakker engelsk, er dette ofte nyttig, spesielt hvis du reiser på egenhånd.
 • Vær på rett sted til rett tid.
  Mange av turene våre gir deg en mye bedre mulighet til å gjøre dette, perfekt for deg som har begrenset tid til rådighet.

Flere tips, festivaler og høytider finnes i beskrivelsen for hvert land.

Se våre reiser til dette reisemålet