Våre samarbeidspartnere

REISEbazaar samarbeider med 1000-vis av leverandører spredt over hele kloden og sikrer deg de beste opplevelsene uansett hva og hvor du måtte ønske å reise.

Uten vårt meget gode samarbeide med ulike lokale leverandører i selv den mest avsidesliggende krok av verden sikrer våre kunder at de alltid er i gode hender. Alle våre samarbeidspartnere er sjekket og testet gjennom mange år og selv om vi kanskje ikke benytter oss av deres tjenester regelmessig er vi uansett i konstant kontakt med selv de merkeligste steder.

Våre leverandører omfatter alt fra tema- og gruppereiser, aktivitetsferier, leverandør av hoteller og overnatting, transfers, billetter til museer, sportsarrangement, visum, leiebiler, utflukter, togbilletter, ferge transport bussreiser og flyreiser, dykkereiser, fotturer eller sykkelturer, opplevelses cruise, dyre- og safariopplevelser, fotoreiser med mer.

Hos oss finner du alt fra store internasjonale aktører til små lokale arrangører, alt bundet sammen av våre meget kompetente kundeveiledere.

Med vennlig hilsen

Chief Amusement Officer

Explore Worldwide
Explore Worldwide

Uforglemmelige opplevelser til alle verdens hjørner. Explore har levert kvalitetsreiser siden starten i 1981.

Explore er eksperter på aktivitets- og eventyroppelevelser og har idag reiser til over 130 land med fokus på kultur, dyre- og naturoppplevelser, ferstivaler, fotturer, ekspedisjonscruise og reiser for familier mer mer.

REISEbazaar formidler Explore i Norge & Sverige.

G Adventures
G Adventures

I 1990, i en alder av 22 og ved å makse ut kredittkort, startet Bruce G Adventures, en turoperatør designet for å bygge bro mellom backpacking og mainstream-reiser, og for å koble reisende med lokalbefolkningen i landene de besøker.

I dag er selskapet markedsledende innen opplevelsesreiser. REISEbazaar er formidler av selskapets reisder siden 2009.

 

DidaTravel
DidaTravel

Dida TRavel er en global leverandør av hoteller og har base i Kina. Selskapet har over 62 000 direkte kontrakterte hoteller og over 1 mill andre produkter via 3-part leverandører. Selskapet er meget sterkt i Asia og selvsagt Kina.

Exodus
Exodus

REISEbazaar representerer Exodus Travels i Norge, Sverige & Finland. Dette er tema- og gruppereiser til over 170 land verden rundt. Exodus Travels leverer et kvalitetsprodukt for deg som vil oppleve verden på en mer autentisk måte og gir innsikt i lokal kultur. Exodus Travels leverer også et bærekraftog produkt. Les mer om selskapet og dets mange reiser.

Urban Adventures by Intrepid
Urban Adventures by Intrepid

Urban Adventures er Intrepid Travels merkevarenavn for deres dagsturer og utflukter i noen av verdens storbyer. Lansert i 2009, med det formål å skape en nyskapende stil med endagsreiseopplevelser.

Spice Roads
Spice Roads

Spice Roads er en av verdens ledende selskap innen sykkelreiser og tilbyr idag reiser på to hjul til over 35 land og 4 kontinent fordelt på 5 ulike kategorier av utfordringer og temaer.

Les mer om Spice Roads
Les mer om Spice Roads

Spice Roads er en av verdens ledende aktører for sykkelreiser. Med sine mange spennende destinasjoner som spenner 35 land over 4 kontinent er selskapet unike med denne måten å oppleve verden på.

Spice Roads er drevet av sykkelentusiaster og sammen i små grupper gir de deg muligheten til å opleve verden fra et sykkelsete i ditt eget tempo.

Intrepid Travel
Intrepid Travel

Intrepid Travel tilbyr over 1000 tema- og gruppereiser til mer enn 100 land i verden med fokus på bærekraft. Alle riser er med relativt små grupper og i snitt kun 10 personer i hver gruppe.

Vi består av tre merkevarer, mer enn 27 destinasjonsselskaper og en ideell stiftelse. Globalt hadde selskapet i 2022 mer enn 1700 ansatte og ledere på over 50 kontorer rundt om i verden.

Veturis
Veturis

Veturis er et engros turoperatør som har opplevd en enorm vekst de siste årene. Veturis tilstedeværelse i markedet og kvaliteten på tjenesten deres har gitt de tillit fra mer enn 28 000 byråer i 90 ulike land.

SportEvents365
SportEvents365

SportsEvents365 (etablert i 2006) er en anerkjent billettleverandør som tilbyr billetter til mer enn 50 000 sportsbegivenheter og konserter hvert år.