Unforgettable adventures.

Fra hold-din-pusten-opplevelser, til små og unscripted øyeblikk av glede; våre små gruppeeventyr skaper historier å fortelle for livet.

Ekspertene på eventyrreiser

Siden lanseringen i 1981 med bare seks turer i en fire-siders brosjyre, har Explore vokst til å tilby over 350 turer; fra klassiske «oppdagelse»-gruppeturer, ferier alene og aktive familieeventyr, til fotturer og sykkelturer. Velg mellom rundt 100 land og utforsk kulturer, landskap, dyreliv og samfunn fra Asia til Afrika, Arktis til Amerika.

 1. Uforglemmelige opplevelser
  På turene våre vil du se en blanding av kjente severdigheter og skjulte perler som andre savner, eller ikke en gang vet om. Som reisende ønsker vi å oppleve et land, ikke bare observere det. Vi tar deg nærmere landet, dets kultur og folk, ofte på uskriptede, spontane, umulige å replikere måter. Du kommer hjem etter å ha sett og opplevd landet på en måte som andr reisende kanskje aldri har hatt.
 1. Eksperte turledere
  Hvis du bestiller en guidet tur, som en av våre små gruppeturer, vil turlederen din bruke sin ekspertkunnskap og lokale forbindelser for å få mest mulig ut av uventede muligheter. Du kan bli invitert til å se soloppgangen fra et fyrtårn eller til å bli med på familiens Diwali-feiringer. De vil være til stede for å sørge for at turen går greit, og tar seg av logistikken. Våre turledere er alle opplært av vårt erfarne team for å sikre konsekvent høye standarder.
 1. Små gruppeturer
  Vår gjennomsnittlige gruppestørrelse er bare 11; stor nok til å møte likesinnede, men liten nok til å komme til hjertet av et reisemål. Alle slags mennesker reiser på våre turer; grupper er vanligvis en blanding av soloer, par og venner forent av en eventyrlyst og en følelse av moro. Du kan ringe oss for å lære mer om gruppen som allerede er bestilt på en bestemt reise (aldersgruppe, soloer vs par osv.).

 2. Garanterte avganger
  Vi garanterer nå nesten hver eneste avgang, slik at du kan slappe av i vissheten om at når du har valgt en reise og betalt innskuddet ditt, så drar du!

Vi vet at gruppeerfaring er viktig, så hvis det ser ut til at det kan være lave tall på en bestemt avgang, gir vi deg beskjed. Hvis du fortsatt er glad for å reise som en liten gruppe, flott! Hvis du foretrekker å flytte til en annen dato eller tur, er det også greit.

Det er fortsatt en håndfull turer som krever minimumstall for å kjøre. Vi har skissert disse i våre fullstendige vilkår og betingelser her.

 1. Ansvarlig i hjertet
  Vår bærekraftige tilnærming og fleksible bookingpolicyer skiller oss ut. Vi er forpliktet til å redusere vår innvirkning på planeten og jobbe mot en bærekraftig fremtid. Hver eneste av turene våre har nå et karbonmerke, og vi jobber hardt for å sikre at vi har en positiv innvirkning på lokalsamfunnene vi besøker.

Her er hva Explore tilbyr av ulike reiser;

 • Discovery Tours
 • Sykkelturer
 • Ekspedisjoner
 • Familiereiser
 • Festivaler
 • Mat
 • Multi-aktiviteter
 • Polar ekspedisjoner
 • Fotturer
 • Natur og dyreliv

Turene er også inndelt i ulike standarder;

 • Premium
 • Komfort
 • Standard

Se selskapets brosjyrer
Explore Worldwide Discovery Brochure 2023-2024  Explore Worldwide Family Brochure 2023-2024 Explore Worldwide Polar Brochure 2023-2024

Vi har også alltid hatt fleksible bestillingsbetingelser, og ble berømmet for å ha gjort det rette gjennom hele pandemien, slik at du kan fortsette å bestille med tillit.