Get expert help to tailor your journey now!

Overview

Våre opplevelsesreiser i Latin-Amerika gjenspeiler et imponerende mangfold av mennesker og landskaper. Fra Amazonas regnskoger til Cubas bakgater; fra Mellom-Amerikas tapte maya-byer til Perus mytiske Inka-sti; fra Galapagos unike dyre- og planteliv til Patagonias villmark…
Latin-Amerika skuffer aldri!

REISEbazaars store og mangfoldige utvalg av reiser i Latin-Amerika er enestående i Norden. Vi tilbyr mer enn 600 ulike rundreiser til samtlige land i Latin-Amerika og har daglige avganger til de mer populære reisemålene som Peru, Costa Rica og Guatemala. Dette gir deg betydelig fleksibilitet. I tillegg har vi som eneste aktør i denne delen av verden mulighet til å skreddersy din drømmereise takket være et unikt nettverk av lokale agenter, samt
årelang erfaring i «felten» og som reiseledere i regionen. Suksessen med en reise er alltid kunnskap om de lokale forhold og små detaljer. Lang erfaring og gode samarbeidspartnere gjør at REISEbazaar kan gi gode råd, og gjøre reisen til den uforglemmelige opplevelsen du forventer.

I planleggingsfasen er det viktig å se på hvilke flymuligheter og alternativer som finnes. I motsetning til mange andre verdensdeler er ikke lavpriskonseptet på fly på langt nær så utbredt her som andre steder. Men fortvil ikke, vi som jobber med Latin-Amerika til daglig har den fulle og hele oversikten over hva som finnes av muligheter og kreative løsninger. I tillegg til våre rundreiser er dette store området et populært reisemål for de som vil reise på egen hånd. Noen av våre mest populære pakker for individuelt reisende er Costa Rica, Rio de Janeiro & Ilha Grande,Galapagos cruise, Panama i kombinasjon med for eksempel Aruba & Curacao, samt en rekke av Brasils strandperler som Arraial d’Ajuda og Costa dos Alcatrazes.
Våre reisetips
 • Planlegg reisen best mulig på forhånd. Da det tillegges opptil 25% moms på flybilletter i nestenalle Latin-Amerikanske land, blir det meget kostbart å kjøpe billetter lokalt.
 • Ikke gap over for mye - det tar ofte minst 3 ukerfor å få med seg et minimum av høydepunkter.
 • Velg riktig årstid for ditt reisemål. Husk at f.eks. i Brasil dobles og tredobles prisene under festivaler og høytider.
 • Lær deg litt spansk (eller portugisisk). Selv om det finnes folk som snakker engelsk, er dette ofte nyttig, særlig hvis du reiser på egen hånd.
 • Vær på rett sted til rett tid - mange av våre rundreiser gir deg mye bedre mulighet til dette, perfekt for deg som har begrenset tid til rådighet.
  Noen festivaler du bør få med deg:
  • De dødes dag, Guatemala - 1/11
  • Inti Raymi (Solfestivalen), Cuzco, Peru - 24/6
  • Karneval i Brasil (spesielt Salvador, Rio de Janeiro og Recife/Olinda) - 40 dager før påske, normalt første og andre uken i februar (Bestill tidlig!)
  • Reveillon, Rio de Janeiro, verdens størstengateparty - 31/12

See our travels to this destination