Get expert help to tailor your journey now!

Nomad Adventure Tours truck in Etosha National Park, Namibia (Copyright Nomad Adventure Tours)

Definisjonen av Overland; Overland (of travel) accross the land in a vehicle, on foot or on a horse; not by sea or air"

Vi kan alle planlegge en "road trip", fyll tanken og sett kursen mot horisonten. Men hva hvis vi kan fortelle deg at vi kan ta dette til et helt nytt nivå? Se for deg å kjøre over savannen, gjennom ørkenen, avsidesliggende byer og land, fra Victoria Falls til Cape Town, New York til LA, Xi'an til Istanbul eller fra Kathmandu til Delhi, verden venter på deg!

Dragoman var en av verdens ledende aktører innen denne reiseformen, men ligger nå i dvale frem til verden er litt mer normal. Selskapet hadde en stolt historie, de stod i forkant av Overland industrien i 1981 når selskapet ble dannet. Deres første Overlands ekspedisjon til Nairobi og tilbake starten sommeren 1982 og Asia fulgte allerede i 1984 og deretter fulgte Latin Amerika. Vi venter i spenning på om selskapet kommer tilbake.

Men vi har fortsatt en rekke selskap som tilbyr denne reiseformen, og spesielt på det Afrikanske kontinentet. Andre destinasjoner som fortsatt er populære er Australia og deres enorme «Outback», perfekt for denne reiseformen. Det finnes ulike standarder på denne type reiseform fra tradisjonelle backpacker versjoner med fortsatt en del camping ute i det fri til langt mer luksuriøse utgaver av de stilfulle ekspedisjonene fra 1900-tallet i Afrika.

Kom og prøv selv, dette er en reiseform som kanskje vil ta deg litt utenfor komfortsonen, men belønningen er vel verdt dette.Filter

Resultater: Showing 1- of   
Resultater: 0  

Resultater: Showing 1- of   
Resultater: 0  

No results found