Vi leter nå etter din drømmereise

REISEbazaar - Gruppereiser

Vår kunnskap gir deg det lille ekstra...
Drømmer du om å oppleve Afrikas dyreliv «på ordentlig»? Hva med å dykke langs sjeldne korallrev og i historiske skipsvrak i Stillehavet? Besøke vennligsinnede hodejegere på Kalimantan? Kanskje er en klassisk rundreise i India, Brasil eller Peru det du ser etter? Hva med en unik og skreddersydd belønningsreise for dine medarbeidere? Eller en faglig utfordrende studietur for studenter?

Det som skiller REISEbazaar fra mange andre aktører som tilbyr denne type reisetjenester er vårt ekstremt høyt kunnskapsnivå. Vi har i snart 40 år opplevd våre destinasjoner, spist på restaurantene, seilt over Stillehavet, dykket ned i dypet, besteget fjelltoppene og har nå besøkt tilsammen nesten 160 land og territorier verden over. Vi har håndplukket et utvalg av profesjonelle og pålitelige leverandører og partnere som sikrer toppkvalitet på alle våre turer. Disse er kunnskap og forbindelser, som du, som kunde vil nyte godt av.

Vi lever i en verden som byr på et mangfold av opplevelser og utfordringer. Vi vet at våre kunders mål, interesser, ønsker og behov er forskjellige. Dette tar vi i REISEbazaar på alvor - alt vi gjør et skreddersøm. Vi er unike på nære opplevelser i verden utenfor Skandinavia.


Reiseforslag for Folkehøyskoler
REISEbazaar har i mange år jobbet spesielt mot Folkehøyskolene i Norge og har knyttet til seg personer som har god erfaring med gjennomføringen av slike reiser. Vi vil til enhver tid sørge for at de programmene vi tilbyr ikke kan tilbys til andre skoler i samme skoleår. Under ser du en liten oversikt over tidligere og aktive program som en inspirasjon til hva som kan gjøres og hva som har blitt gjort. (alle priser under inkluderer gjennomsnitts flypris, flyskatter, opphold med detaljert program basert på 20 reisende)

Prosjektledelse
Vår prosjektleder, Thor Vaz De Leon har gjennom flere år begeistret grupper fra blant annet; MECA, Grundig, Eniro, Gule Sider, Sandnes Sparebank, Horten Sykkelsport, Telenor, Hedmarktoppen Folkehøyskole, Hurdal Folkehøyskole, Sagavoll Folkehøyskole, Bømlo Folkehøgskule, Nordhordaland Folkehøgskule, Jæren Folkehøgskule og Bikes for Peace, for å nevne noen. Turene har gått til områder utenfor Skandinavia, så nært som til Østerrike og Malta, og så fjernt som til Fiji og Brasil.

Les mer om vårt gruppetilbud - klikk her
(Video er fra Nordhordaland Folkehøgskule GLOBAL ACTIVEs reise til Australia & Sørøst Asia i skoleåret 2018-2019)

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.