Vi leter nå etter din drømmereise

Reiser til Anguilla

AnguillaAnguilla er en av det karibiske havets fineste skatter, liten i størrelsen, moderne i stil og med et godt omdømme! Denne praktfulle øy måler kun 91 kvm og er omkranset av 33 uberørte hvite sandstrender og klart turkis-farget vann.

Med noen av det karibiske havets fineste internasjonale hoteller og luksuriøse spa, samt et beundringsverdig utvalg av villaer, intime hoteller og gjestehus. Anguillas tilbud på overnattingssteder er vanskelig å slå. Når det gjelder mat blir du bortskjemt på Anguilla. Øya har over 100 restauranter som tilbyr både internasjonal og lokal mat.
For de energiske er det et vell av sportsaktiviteter både på land og til sjøs, og kulturarv og musikk har en fremtredende plass i øyas mange festivaler og begivenheter. Stopp, trekk pusten, beundre landskapet og slapp av!

Nøkkelbegivenheter: Under Anguilla Summer Festival i august samler øya seg og nyter musikk, pomp og prakt, parader og regattaer.
Beste tiden å besøke denne destinasjonen: November til april er høysesong, men du kan fortsatt reise hit og oppleve fint vær til midten av / slutten av juni. Orkansesongen er normalt mellom juli-oktober

Kjappe fakta
 • Den enkleste måten å komme seg til Anguilla fra Skandinavia er via St Maarten og båt ut til Anguilla (tar ca 40 minutter)
 • Anguilla er et British Overseas Territory med en befolkning på ca. 14.500 mennesker.
 • Kreps og hummer er nasjonalretten.
 • Anguilla har over 100 restauranter, med noen fremragende kokker.
 • Seiling og regattaer er øyas nasjonalsporter. Anguilla er i ferd med å bli kjent som et av de hotteste steder i det karibiske havet for kiting

 
Gjennomsnittstemperatur og nedbør for Anguilla (The Valley)
Måle enheter= ºC og mm/måned. Varmeste måned: september (29ºC), Kaldeste måned: januar (26ºC) & Våteste måned: oktober (184.0mm) - Alle verdier basert på data innhentet i perioden 2005-2015.
Average temperatures and precipitation in The Valley, Anguilla
Beste tiden for å besøke Anguilla:  Anguilla har et sub tropisk klima og de varme temperaturene holdes i sjakk pga en konstant bris og fuktighet. Anguilla har faktisk mer enn 3000 timer med sol gjennom året og temperaturen varierer mellom 25-30ºC. Det meste av nedbøren kommer mellom okt - des (og den travleste tiden er mellom des - jan). Den beste tiden å besøke Anguilla er etter vår mening etter at hordene har reis, dvs apr - mai
Myntenhet:  East Caribbean dollar (XCD) = 100 cents
Tips:
som andre steder i Karibia har den amerikanske tips kulturen fått godt fotfeste her også. De fleste hoteller vil legge til loakel skatter og avgifter på all overnatting, noe som ikke alltid reflekteres på hotellets nettside og kan for mange komme som et lite sjokk på slutt regningen. Det er vanlig med 8% Government Tax + 10% service avgift (pr desember 2018)
 • Restauranter: det er vanlig å legge til 10-15% på den totale regningen selv om det faktisk allerede kanskje er inkludert 10% service avgift på regningen
 • Hoteller: Får du hjelp av noen til å bære din bagasje er det vanlig å betale USD1 per kolli
 • Taxi: Vi anbefaler aller våre gjester å ha leiebil, men skal du bruke taxi er det vanlig å gi 10% tips på toppen av avtalt pris / eller hva taksameteret viser.
Festivaler på Anguilla: dreiser eg stort sett alltid om båter eller musikk og er en integrert del av livet på Anguilla. Moonsplash festivalen er uten tvil den mest populære muskk festivalen på Anguilla og kanskje en av de beste i hele Karibia, men Anguilla har også en mindre sommerfestival som mer eller mindre er et karneval eller god gammeldags sommerfest.
 1. Moonsplash - er organisert av Anguillas egen reggae legende Banbke Banx. Moonsplash finner sted i februar på funky Dune Reserve i Rendevouz Bay. Denne årlige 3 dagers musikk festivalen tiltrekker seg en rekke ulike artister og det er live opptredener hver dag fra en sammensatt scene og det hele er meget uformelt arrangert. Her er det barer laget av drivved, folk som sover i sanden og en lung atnmosfære - et must for deg som vil oppleve en ekte og lokal festival.
 2. Anguilla regatta - finner sted i mai og er et event over 4 dager og inkluderer foruten seiling i verdensklasse også en rekke strandfester. Du kan se regattaen og båtene fra noen av de mange vakre strendene på Anguilla.
 3. Easter Festival del Mar - Anguilla har tradisjonelt alltid hatt en aktiv småbåt fiskerinæring og havet har alltid hatt vært en viktig del av dagliglivet. Denne festivalen (som da finner sted under påske) inkluderer de vanlige strandfestene, svømme og fidske konkurranser, mye mat & drikke er selvfølgelig en viktig del av denne festivalen.
Hvordan komme seg til Anguilla:  Den enkleste måten å komme seg til Anguilla er med speedbåt fra St Maarten og Princess Juliana International Airport. Turen fra St Maarten til Anguilla tar ca 30-40 minutter og reisen bør bestilles på forhånd (opphenting på flyplassen da vanlig)
Overnatting: Vi anbefaler bosteder rundt Upper Shoal Beach som etter vår mening er den desidert beste stranden på Anguilla. REISEbazaar har en rekke leiligheter og hoteller i dette området til meget gunstige priser.
Leiebil: Det kreves at du tar et førerkort fra Anguilla (dette får du ved å betale UISD20) og leveres sammen med leiebilen. Husk at de kjører på venstre side (men at rattet på de fleste bilene er på høyre side). Fartsgrensen på Anguilla er 30 mph (48 km/t)
Sist besøkt av REISEbazaar: Vi besøkte Anguilla desember 2012 og det ble fort en favoritt blant alle øyene vi har besøkt i Karibia. Anguilla er fritt for cruisebåter og de store hordene av turister. Anguilla har et rykte som et feriested for rike amerikanere og eliten. Ja, når vi landet på flyplassen stod det kanskje 50 privatfly på rullebanen, men til tross for dette er det en utrolig laid-back atmosfære. Den største overraskelsen var nok at prisnivået ikke var i toppsjiktet og utvalget av så mange gode restauranter var perfekt. Men du vil trenge leiebil under oppholdet hvis du vil ha muligheten til å ihvertfall se andre strender og besøke de mange restaurantene som finnes. 

Se vår destinasjons video fra Anguilla


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.