Vi leter nå etter din drømmereise

Reiser til Anguilla

AnguillaAnguilla er en av det karibiske havets fineste skatter, liten i størrelsen, moderne i stil og med et godt omdømme! Denne praktfulle øy måler kun 91 kvm og er omkranset av 33 uberørte hvite sandstrender og klart turkis-farget vann.

Med noen av det karibiske havets fineste internasjonale hoteller og luksuriøse spa, samt et beundringsverdig utvalg av villaer, intime hoteller og gjestehus. Anguillas tilbud på overnattingssteder er vanskelig å slå. Når det gjelder mat blir du bortskjemt på Anguilla. Øya har over 100 restauranter som tilbyr både internasjonal og lokal mat.
For de energiske er det et vell av sportsaktiviteter både på land og til sjøs, og kulturarv og musikk har en fremtredende plass i øyas mange festivaler og begivenheter. Stopp, trekk pusten, beundre landskapet og slapp av!

Nøkkelbegivenheter: Under Anguilla Summer Festival i august samler øya seg og nyter musikk, pomp og prakt, parader og regattaer.
Beste tiden å besøke denne destinasjonen: November til april er høysesong, men du kan fortsatt reise hit og oppleve fint vær til midten av / slutten av juni. Orkansesongen er normalt mellom juli-oktober

Kjappe fakta
  • Den enkleste måten å komme seg til Anguilla fra Skandinavia er via St Maarten og båt ut til Anguilla (tar ca 40 minutter)
  • Anguilla er et British Overseas Territory med en befolkning på ca. 14.500 mennesker.
  • Kreps og hummer er nasjonalretten.
  • Anguilla har over 100 restauranter, med noen fremragende kokker.
  • Seiling og regattaer er øyas nasjonalsporter. Anguilla er i ferd med å bli kjent som et av de hotteste steder i det karibiske havet for kiting
 
Hvordan er været på Anguilla?
Gjennomsnittstemperaturer (Shoal Bay Village)
Average min and max temperatures in Shoal Bay Village, Anguilla

Gjennomsnitts nedbør (
Shoal Bay Village)
 
Average precipitation (rain/snow) in Shoal Bay Village, Anguilla


Nyttig informasjon om 
Anguilla
Beste tiden for å besøke Anguilla:  Anguilla har et sub tropisk klima og de varme temperaturene holdes i sjakk pga en konstant bris og fuktighet. Anguilla har faktisk mer enn 3000 timer med sol gjennom året og temperaturen varierer mellom 25-30ºC. Det meste av nedbøren kommer mellom okt - des (og den travleste tiden er mellom des - jan). Den beste tiden å besøke Anguilla er etter vår mening etter at hordene har reis, dvs apr - mai
Myntenhet:  East Caribbean dollar (XCD) = 100 cents
Hvordan komme seg til Anguilla:  Den enkleste måten å komme seg til Anguilla er med speedbåt fra St Maarten og Princess Juliana International Airport. Turen fra St Maarten til Anguilla tar ca 30-40 minutter og reisen bør bestilles på forhånd (opphenting på flyplassen da vanlig)
Overnatting: Vi anbefaler bosteder rundt Upper Shoal Beach som etter vår mening er den desidert beste stranden på Anguilla. REISEbazaar har en rekke leiligheter og hoteller i dette området til meget gunstige priser.
Leiebil: Det kreves at du tar et førerkort fra Anguilla (dette får du ved å betale UISD20) og leveres sammen med leiebilen. Husk at de kjører på venstre side (men at rattet på de fleste bilene er på høyre side). Fartsgrensen på Anguilla er 30 mph (48 km/t)
Sist besøkt av REISEbazaar: Vi besøkte Anguilla desember 2012 og det ble fort en favoritt blant alle øyene vi har besøkt i Karibia. Anguilla er fritt for cruisebåter og de store hordene av turister. Anguilla har et rykte som et feriested for rike amerikanere og eliten. Ja, når vi landet på flyplassen stod det kanskje 50 privatfly på rullebanen, men til tross for dette er det en utrolig laid-back atmosfære. Den største overraskelsen var nok at prisnivået ikke var i toppsjiktet og utvalget av så mange gode restauranter var perfekt. Men du vil trenge leiebil under oppholdet hvis du vil ha muligheten til å ihvertfall se andre strender og besøke de mange restaurantene som finnes. 

Se vår destinasjons video fra Anguilla


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet