Vi leter nå etter din drømmereise

Reiser til Aruba

Aruba Plam BeachAruba er alle amerikaneres favoritt i Karibia og er også den mest turifiserte øya i den sørlige delen av Karibia. Hva som trekker så mange besøkende er ganske innlysende: milevis med pudderhvite sandstrender, et godt utvalg av «all-inclusive» hoteller, og et postkort by av en hovedstad, Oranjestadt, som vanligvis er fylt til randen av besøkende fra de mange cruise skipene som ankommer Aruba (så best å beske byen på ettermiddagen!). Aruba er best egnet til moro, strender og gambling.

De fleste av strendene er på Arubas sørkyst. Reiser du på nordsiden møter du et vilt landskap og røffe klipper – perfekt for de som ønsker muligheten til en fottur eller sykkeltur og ridning.
Aruba er også en OK dykke destinasjon og det klare vannet som Karibia er kjent for svikter ikke på Arubas korallrev. En konstant vind gjør også at Aruba er et populært sted for de som liker kiting og windsurfing.

Så hvis du drømmer om å ligge på en strand eller kombinere det med litt fysisk aktivitet er det klart at Aruba er en sikker vinner, eller som Arubas turistmyndigheter mener «One Happy Island»
Aruba har et gammelt rykte som en av mange øyparadis i verden, men det er ikke alltid dette gir deg et komplett inntrykk og forståelse av landet så her er noen interessante fakta om Aruba.
  • Aruba har et av de mest etnisk varierte sammensetning i verden!
  • Aruba er kjent som det beste stedet i Karibia hvis du vil dykke etter vrak.
  • Aruba har en årlig internasjonal film festival. Denne finner sted vanligvis i oktober
  • Aruba har hatt verdens beste kvinnelige windsurfer
  • For de som liker gambling betaler du ikke skatt på gevinst!
  • 20% av Arubas territorium er satt av til beskyttet nasjonalpark
  • Aruba er den øya i Karibia med flest soldager
 
Hvordan er været på Aruba?
Gjennomsnittstemperatur
Average min and max temperatures in Eagle Beach, Aruba

Gjennomsnitt nedbør
Average precipitation (rain/snow) in Eagle Beach, Aruba

Nyttig informasjon om Aruba

Beste tiden for å besøke Aruba: Aruba er en forholdvis flat øy og som sagt kjent for sine lange hvite sandstrender på nordsiden av øya. Aruba har et tropisk (men tørt klima) som kjøles ned konstant av vider fra Atlanterhavet. Dette gjør at temperaturen stort sett holder seg på 27C hele året.
Des–Apr: er høysesong og det kan være vanskelig å finne hoteller og prisene er på sitt høyeste
Jan & feb: er karnevals tid på Aruba, det største "happening"som finner sted i løpet av året - bli med på en måned med party, musikk, kostymer og parader.

Sep-des: selv om Aruba er utenfor orkanbeltet vil Aruba fortsatt noen ganger føle ettervirkninger etter stormer i det nordlige Karibia
Myntenhet:
Arubansk florin (eller USD) = 100 cents
Våre inntrykk av Aruba: Vakre strender er selvsagt et stort pluss men vi fant Aruba kanskje litt vel stressende. Mange av strendene er overfylte og vi synes kanskje at Eagle Beach området var det beste på Aruba. Palm Beach, som er neste strand etter Eagle Beach er definitivt stedet du skal bo hvis du er ute etter party, shopping & gambling. Vi fant prisnivået på Aruba til kanskje å være en av de dyreste øyene vi har besøkt i Karibia.
Sist besøkt av REISEbazaar:
2005Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet