Vi leter nå etter din drømmereise

Reiser til Aruba

Aruba Plam BeachAruba er alle amerikaneres favoritt i Karibia og er også den mest turifiserte øya i den sørlige delen av Karibia. Hva som trekker så mange besøkende er ganske innlysende: milevis med pudderhvite sandstrender, et godt utvalg av «all-inclusive» hoteller, og et postkort by av en hovedstad, Oranjestadt, som vanligvis er fylt til randen av besøkende fra de mange cruise skipene som ankommer Aruba (så best å beske byen på ettermiddagen!). Aruba er best egnet til moro, strender og gambling.

De fleste av strendene er på Arubas sørkyst. Reiser du på nordsiden møter du et vilt landskap og røffe klipper – perfekt for de som ønsker muligheten til en fottur eller sykkeltur og ridning.
Aruba er også en OK dykke destinasjon og det klare vannet som Karibia er kjent for svikter ikke på Arubas korallrev. En konstant vind gjør også at Aruba er et populært sted for de som liker kiting og windsurfing.

Så hvis du drømmer om å ligge på en strand eller kombinere det med litt fysisk aktivitet er det klart at Aruba er en sikker vinner, eller som Arubas turistmyndigheter mener «One Happy Island»
Aruba har et gammelt rykte som en av mange øyparadis i verden, men det er ikke alltid dette gir deg et komplett inntrykk og forståelse av landet så her er noen interessante fakta om Aruba.
 • Aruba har et av de mest etnisk varierte sammensetning i verden!
 • Aruba er kjent som det beste stedet i Karibia hvis du vil dykke etter vrak.
 • Aruba har en årlig internasjonal film festival. Denne finner sted vanligvis i oktober
 • Aruba har hatt verdens beste kvinnelige windsurfer
 • For de som liker gambling betaler du ikke skatt på gevinst!
 • 20% av Arubas territorium er satt av til beskyttet nasjonalpark
 • Aruba er den øya i Karibia med flest soldager
 
Hvordan er været på Aruba?
Gjennomsnittstemperatur
Average min and max temperatures in Eagle Beach, Aruba

Gjennomsnitt nedbør
Average precipitation (rain/snow) in Eagle Beach, Aruba

Nyttig informasjon om Aruba

Beste tiden for å besøke Aruba: Aruba er en forholdvis flat øy og som sagt kjent for sine lange hvite sandstrender på nordsiden av øya. Aruba har et tropisk (men tørt klima) som kjøles ned konstant av vider fra Atlanterhavet. Dette gjør at temperaturen stort sett holder seg på 27C hele året.
Des–Apr: er høysesong og det kan være vanskelig å finne hoteller og prisene er på sitt høyeste
Jan & feb: er karnevals tid på Aruba, det største "happening"som finner sted i løpet av året - bli med på en måned med party, musikk, kostymer og parader.

Sep-des: selv om Aruba er utenfor orkanbeltet vil Aruba fortsatt noen ganger føle ettervirkninger etter stormer i det nordlige Karibia
Myntenhet:
Arubansk florin (eller USD) = 100 cents
Våre inntrykk av Aruba: Vakre strender er selvsagt et stort pluss men vi fant Aruba kanskje litt vel stressende. Mange av strendene er overfylte og vi synes kanskje at Eagle Beach området var det beste på Aruba. Palm Beach, som er neste strand etter Eagle Beach er definitivt stedet du skal bo hvis du er ute etter party, shopping & gambling. Vi fant prisnivået på Aruba til kanskje å være en av de dyreste øyene vi har besøkt i Karibia.
Sist besøkt av REISEbazaar:
2005Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.