Vi leter nå etter din drømmereise

Reiser til Barbados

BarbadosOmkranset av hvite strender, safirblått hav og fargerike korallrev! Barbados er det klassiske bildet av en Karibisk øy. Men Barbados er ikke akkurat ukjent...Her kan du møte mange celebriteter som bl.a Wayne Rooney, Rihanna og mange andre. Førstegangsreisende til Barbados skal være unnskyldt hvis det første de gjør etter ankomst er å stupe ut i det inn ydende vannet, men Barbados har i tillegg til sine mange strender også gode surfestrender (både windsurfing & kiting) og selvsagt et hopetall med golfbaner.

Selve innlandet på Barbados er ikke så veldig spennende, men det er fortsatt mye å utforske. Den beste måten å få et innblikk i Barbados rike historie er enten å leie en motorsykkel eller en bil og utforske dette på egenhånd. Barbados er verdenskjent for sin lokale rom og du finner en rekke rom fabrikker omkring i innlandet. Hovedstaden Bridgetown er oppført på UNESCOs verdensarv liste siden 2012.

Hvor er den beste stranden på Barbados?
 • Vestkysten - er ofte referert til som “Platinum kysten” og er kjent for sitt klare og varme vann med bølger som ruller langsom inn over den gyldne sanden. Denne delen av Barbados er perfekt for med f.eks. små barn eller en romantisk «get away»
  Du finner en rekke storslagne strender langs denne kysten så det kan være vanskelig å velge og hvem er egentlig den beste? Velg mellom Brandons, Batts Rock, Fitts Village, Paynes Bay, Sandy Lane og Folkestone Park i St. James distriktet eller Mullins Bay og Heywoods i St. Peter distriktet. Dette er bare noen få utvalgte av de beste og mest populære strendene i disse 2 områdene.
 • Sørkysten av Barbados er en merkelig blanding av Karibiske og Atlanterhavet. Denne delen av Barbados er nok mer livlig enn vestkysten men fortsatt roligere enn østkysten og nordkysten av Barbados. Denne delen av Barbados kan tilby noe for enhver, rolige bukter, snorkelling og tidevanns basseng og på den sørligste delen er det flotte forhold for windsurfing. Av strendene på sørkysten kan du sjekke ut disse; Belar Bay, 
 • Østkysten av Barbados er hvor Atlanterhavets enorme bølger skyller inn, noe som gjør denne siden av Barbados mer egnet for fotturer og surfing langs kysten enn bading. Men du kan gjøre mange andre aktivister som f.eks. å ri på hester langs stranden. Helt sør finner du vakre bukter og noen av de mer populære er Tent Bay (hvor du også finner det meget kjente Atlantis Hotel). Martins Bay (kjent for sine gode sjømat), Skeete’s Bay & Bath Beach er noen av de beste for en dag ut på stranden.
 • nordkysten av Barbados stiger klipper or korallrev rett ut av havet og strekker seg 30m eller mer opp av vannet. Men selv her finner du beskyttede bukter. 

 
Gjennomsnittstemperatur og nedbør for Barbados (Bridgetown)
Måle enheter= ºC og mm/måned. Varmeste måned: august (28°C), Kaldeste måned: februar (26°C) & Våteste måned: oktober (84.5mm) - Alle verdier basert på data innhentet i perioden 2005-2015.
Average temperatures and precipitation in Bridgetown, Barbados
Hvordan er været i Barbados? Klimaet på Barbados er normalt sett sol og varme med kun korte intense regnskyll etterfulgt av solskinn. Sommertemperaturene kan komme opp i 32ºC, mens vintertemperaturene ligger på rundt 28ºC. Men det blir aldri for varmt siden du stort sett hele tiden har en vind som kommer fra Atlanterhavet som holder dagtemperaturene på et behagelig nivå. Orkansesongen er som ellers i Karibia fra midten av juni til midten av november. 
Når det er det best å besøke landet?; midten av november til midten av juni

Myntenhet;
Barbados dollar (BBD) = 100 cents
Tips: 
Her er noen enkle tips på hvordan du skal håndtere dette på Barbados. Hvert land har sine egne regler over hav som er forventet når det kommer til dette med å gi tips for tjenester. Selv om det er vanlig i USA at alt skal tipses er det ikke alltid det samme andre steder i verden og i mange tilfelle er dette allerede inkludert i regningen du får, noe som gjør at det ikke er nødvendig på gi noe ytterligere.

Restauranter: de fleste restauranter på Barbados vil allerede inkludere en service avgift på regningen så vær obs på dette slik at du ikke gir tips 2 ganger. Det vanlige påslaget er mellom 10-15%. Her dette derimot ikke inkludert på regningen er det fint om du gir dette separat etter endt måltid til betjeningen hvis du føler at service og mat var godkjent.
Hoteller: De fleste hoteller på Barbados vil legge til sen service charge på regningen (du betaler ikke dette hvis du har kjøpt reisen via en reisearrangør), da kun for det du har spist eller drukket på hotellet under oppholdet. Avgiften på Bahamas er vanligvis 10% (pr 2018). Får du hjelp av noen til ¨bære bagasjen din er det vanlig å gi USD1 per enhet. Hvis du vil blidgjøre de som gjør rent på rommet ditt kan det være lurt å legge igjen kanskje USD2 per natt
Taxi: har ikke noe taksameter så alle reiser og pris må avtales på forhånd og er statlig regulert og ligger vanligvis på ca USD20 per time. Det er forventet at du gir 10% tips på toppen av dette vis du er fornøyd.

Festivaler: 
Innbyggerne på Barbados er et lykkelig folkeslag! Her omfavner man livet med uovertruffen kraft og vitalitet, i tråd med landets fargerike karibiske arv. Barbadians har ulik smak, men felles for de alle er at de elsker å ha det moro. Det er derfor ingen stor overraskelse at festival kulturen lever strekt blant folk og den sosiale kalender gjennom året er fullt av ulike festivaler og det er vanskelig å velge ut et par av disse, men sjekk hele kalenderen her - klikk her

 • Crop Over festivalen (midten av juli – 1. uke i august) – Gikk du glipp av Trinidads karneval? Da bør du vurdere å få med deg denne orgien av Bajan kultur. Selve festivalen stammer fra det 18.århundre, etter at siste innhøsting av sukkerrør var ferdig og ble tilbørlig feiret. Crop Over er i dag en festival drevet av ville rom fester som kulminerer i Kadooment Day med en eksplosjon av farger og parader ned Spring Garden Highway.
 • Reggae festival (april) – parties, cruises, shows og andre events markerer denne musikk uken i april som utgjør Barbados Reggae Festival. Uten tvil en største reggae festivalen utenfor Jamaica i Karibia og tiltrekker seg selvsagt en imponerende liste av musikere fra hele regionen og musikk industrien samt internasjonale stjerner. Reggae parties, cruises
 • Barbados mat & rom festival (nov) – er alltid en magnet for besøkende fra hele verden. Festivalen finner sted hver november og har blitt et mekka for lokale kokker med både lokal og internasjonal anerkjennelse. Festivalgjengere kan nyte godt av hva Barbados har å tilby og delta i matlagings demonstrasjoner av noen av verdens ledende kokker som Anne Burrell, Tyler Florence og Marcus Samuelsson. Men om ikke det var bok med bare mat, er det også mulighet til å smake store deler av spekteret av fantastisk rom som produseres på Barbados

Se vår destinasjons video fra Barbados


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.