Den følelsen du får når du setter dine føtter på en historsk plass kan være følsesladd og spennende. Følelsen når du går inkastien til fantastiske Machu Piccu, Står i ruinene av olympia i Athen, ser vakre Petra i Jordan eller bare å vandrer gatelangs i Cubas koloniale gater er en helt ubeskrivelig og må oppleves.

Det er ingen tvil om at vi påvirkes av historie, de som var her før oss og hvordan de levde - vi er utrolig heldige som har muligheten til å reise verden rundt å se og ta på denne historien.

Historiske reiser inkluderer ulike typer reisemål, fra steinalderens hulemalerier til installasjoner fra den kalde krigen på slutten av 1900-tallet. Cu Chi-tunnelene utenfor Ho Chi Minh som ble brukt under Vietnamkrigen, eller «Menneskehetens vugge» utenfor Johannesburg i Sør Afrika med sine kalksteinsgrotter med en rekke funnsteder for fossile spor etter tidlige hominider.

Kanskje Ankor Wat tempelet i Kambodsja eller Maya pyramidene i Mexico frister.

En historisk reise kan arrangeres ut fra REISEbazaars allerede sammensatte pakkereiser eller skreddersys etter ønsker og behov. Man vil kanskje kombinere Tutankhamuns grav på vestbredden av Nilen med dykking i Røde Havet.


Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.