Oppdag naturens utrolige skjønnhet gjennom skreddersydde eventyrreiser som tar deg med på safari i Afrikas savanner, dykking blant korallrevene og utforsking av unike naturområder verden over. Bli inspirert til å oppleve det mangfoldige dyre- og naturlivet på jorden gjennom spennende aktiviteter og opplevelser.
Safari: Opplev dyrelivet på savannen
Opplev en uforglemmelig safariopplevelse ved å besøke savannen og utforske dyrelivet i sitt naturlige habitat. Gå på spennende turer med erfarne guider og opplev det ville dyrelivet på nært hold. Se majestetiske løver, elegante sebraer, nysgjerrige sjiraffer og mye mer mens du tar del i ulike aktiviteter som safariturer til fots eller med bil.
Hvis du er ute etter andre naturopplevelser, kan du også prøve deg på delfindykking eller utforske korallrevene under vann. Uansett hva slags dyreopplevelser du søker, vil våre skreddersydde reiser gi deg muligheten til å oppleve naturens mangfoldige skjønnhet på en helt unik måte.
Klassisk safari i Afrika
Kruger nasjonalpark, Masai Mara og Serengeti er tre av Afrikas mest berømte safariparker som byr på unike dyreopplevelser. Utforsk Sør-Afrikas største nasjonalpark og opplev det varierte dyrelivet den har å tilby. Dra videre til Kenyas mest berømte safaripark, Masai Mara, hvor du kan se noen av verdens største konsentrasjoner av ville dyr som løver, elefanter og geparder. Til slutt kan du utforske det mektige landskapet i Tanzania og Kenyas store åpne sletter i Serengeti.
Opplev naturen på nært hold ved å delta i spennende aktiviteter som dykking eller båtturer for å se delfiner langs kysten. Uansett hva du velger, vil en klassisk safari-tur gjennom Afrika gi deg uforglemmelige naturopplevelser.
  • Botswana & Okavango
  • Masai Mara & Serengeto, Øst-Afrikas mest berømte nasjonalparker
  • Sør-Afrika og Krüger nasjonalpark
Safari i andre deler av verden
Opplev Brasils eksotiske dyreliv på nært hold i Amazonas regnskog. Dette er en unik mulighet til å observere aper, jaguarer, krokodiller og et stort antall fuglearter. Bli med lokale guider på båttur,  vandringsturer, fiske eller trekk gjennom jungelen for å få mest mulig ut av opplevelsen.
Opplev eksotisk dyreliv på nært hold i Brasil og Galapagosøyene, eller dra på jeepsafari for å se majestetiske tigre i Ranthambore nasjonalpark i India.
Galapagosøyene har også mye å tilby for dyreopplevelser både over og under vannet. Oppdag sjøløver som svømmer rundt deg mens du snorkler ved siden av delfiner og skilpadder. Utforsk øyene fra land ved å besøke kjempeskildpaddenes reservat eller se det berømte blåfotsulekoloniene.
I Ranthambore nasjonalpark kan man oppleve tigerreservatet i India. Her kan du dra på jeepsafari med profesjonelle guider som vil veilede deg gjennom parken for å se den majestetiske tigrene samt leoparder, elefanter og hjortedyr. Dykking er også populært her da området har ulike korallrev hvor man kan utforske undervannslivet i parken.
Dykking: Utforsk korallrevene under havoverflaten
Utforsk en verden av farger og liv under havoverflaten gjennom dykking på korallrevene. Opplev et unikt møte med sjølivet som vil ta pusten fra deg, og gi deg minner for livet. Dykking er den ultimate måten å oppleve naturens skjønnhet på, og det finnes utrolige destinasjoner over hele verden hvor du kan utforske undervannsverdenen.
Tilbring dagene dine med å svømme blant de vakreste fargede revfiskene i Karibien eller dykk ned i verdens mest omfattende artsvarierte område, Raja Ampat i Indonesia eller møt ansikt til ansikt med noen av havets herskere i Socorro (Mexico). Uansett hvilken destinasjon du velger, vil vi gi deg den ultimate dykkeropplevelsen. 
Dykking i eksotiske destinasjoner
Oppdag skilpadder og fargerike fisker på Filippinene eller Indonesia, utforsk skipsvrak I Mikronesia og Rødehavet, eller svøm med haier og djevelrokker ved Socorroøyene i Mexico. Dykking i eksotiske destinasjoner gir deg dyreopplevelser som tar pusten fra deg. Her er noen av de mest fantastiske stedene for dykking:
  • Rødehavet med Sudan, Egypt & Saudi Arabia
  • Raja Ampat og Indonesia
  • Palau og MIkronesia
Rødehavet byr på en unik opplevelse med muligheter for å se alt fra majestetiske korallrev til sjeldne havskilpadder. Møt havets giganter, djevelrokkene utenfor Mexicos Stillehavskyst, utforsk historien og de mange skipsvrakene i Rødehavet og Mikronesia, bli kjent med havets minste skapninger og de mer enn 10 000 ulike arter av snegler som finnes i havet i Melanesia og Asia, havet er fullt av overraskelser og fargerike opplevelser.
Naturopplevelser: Oppdag skjulte perler og mangfoldig natur
Hva med å ta en guidet tur til fjell og jungel? Gå turer i fjellandskap omgitt av ville dyr, eller utforsk tropisk regnskog hvor du kan oppleve apene og andre eksotiske dyr i sitt naturlige habitat. Naturopplevelser venter på deg!
Fotturer i fjell og jungel
Oppdag den utrolige Amazonas-regnskogen, bestig det majestetiske Kilimanjaro-fjellet og vandre gjennom de mektige Himalaya-fjellene. Fotturer i fjell og jungel gir deg en opplevelse av naturen på sitt beste. La deg forbløffe over de unike dyreopplevelsene du vil møte underveis, fra fargerike fugler til eksotiske aper som hopper fra tre til tre. Utforsk ulike klimasoner, bli inspirert av spennende natur og kom i kontakt med lokalbefolkningen mens du utforsker disse fantastiske områdene.

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.