Bli med på en reise til jordens ende, på en inspirerende reise til Polarområdene i Arktis eller Antarktis.

Her finner du en isete villmark som består av noen av de vakreste og villeste naturene du kan forestille deg, isfjellene er opp størrelsen på boliger og en rekke fascinerende dyreliv. Inkludert isbjørner, hvalrosser, pingviner, sel og hval.

Før var disse turene for banebrytende pionerer og erfarne eventyrere, men i dag kan du utforske Polene i komfort på små skip med engasjerte medarbeidere som har ekstraordinær erfaring og med dedikert arbeidsetikk. Dette er menneskene som gjør dette "once in a lifetime" eventyret mulig.

Exodus er fortsatt en av de få turselskaper å ta chartret ekspedisjoner til disse uberørte polare strøk. REISEbazaar tilbyr en rekke destinasjoner med ulike selskap til bl.a Sør Georgia, den Kanadiske delen Arktis, Falkslandøyene og Grønland med mer. Med et så stort utvalg av Polar-ferier som tilbys, vil den vanskeligste delen av reisen være om du skal reise nord eller sørover. Vil du velge Antarktis, for sine tøffe isberg og pingvinkolonier, eller Arktis, hjem til den unnvikende isbjørnen?

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.