togreiser-rovos-rail-copyrigth-rovos-rail.jpg

Hvor hver eneste reise er den severdige ruten. Før vi tok til himmels, kjørte vi på skinner!

Hvor hver eneste reise er den severdige ruten. Før vi tok til himmels, kjørte vi på skinner! Damplokomotivet koblet verden sammen før hadde gjort, og knyttet isolerte samfunn til storbyene.

Togreiser er ikke bare en transportmetode; de er en reise i seg selv. I en tid der rask og effektiv reising har blitt normen, gir toget oss en mulighet til å bremse ned og se verden fra et annet perspektiv.

Et vindu det er verdt å kjempe om
En av fordelene med å reise med tog er muligheten til å faktisk kunne se landskapet du reiser gjennom. Mange av våre togreiser følger noen av de mest ikoniske og severdige togrutene i verden, og fra din vindusplass kan du nyte vakre landskap i ro og komfort.

Mange togreiser, som for eksempel den legendariske Glacier Express i Sveits, transporterer deg gjennom dramatiske landskap og kulturell rikdom, alt i et sakte tempo som lar deg fordype deg i omgivelsene. Hver destinasjon langs ruten blir som en ny verden som åpner seg, full av ny kultur, arkitektur og naturskjønne vidder. Det er som å blad om i et levende atlas, der hver side bringer en ny, spennende oppdagelse.

Opplevelsesreiser for alle
Togreiser dreier seg ikke bare om de legendariske luksustogene i Europa, Afrika, Nord-Amerika, Australia og ander steder selv om dette selvsagt for mange er den optimale togreisen. Mange av våre togreiser er regulære vanlige jernbanestrekninger som frakter hundrevis av reisende hver eneste dag. Etter vår mening er en reise i India aldri fullendt uten opplevelsen av en togreise. Med REISEbazaar gir deg muligheten til å oppleve både det vanlige samt det ekstraordinære.

De mest ikoniske togreisene
Noen togruter har oppnådd nesten legendarisk status og gir deg en opplevelse som er umulig å replisere. Ta for eksempel The Rocky Mountaineer i Canada, som snor seg gjennom Rocky Mountains med panoramautsikt over snødekte fjelltopper og klare blå innsjøer. I Spania finner vi Al Andalus og El Transcantábrico, som tar deg gjennom vakre landskap og kulturelle skatter. I India gir Palace on Wheels og Deccan Odyssey deg en følelse av kongelig luksus mens du reiser gjennom ulike stater.

Sist men ikke minst er det Copper Canyon Railway i Mexico, som lar deg oppleve en av verdens dypeste kløfter fra komforten av en vogn.

Mange av verdens beste togreiser kan du faktisk bestille på våre nettsider under "TRANSPORT" eller finn din togreise på våre nettsider. REISEbazaar skreddersyr også reiser med tog til alle verdens legendariske luksustog.

 

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.