Vi leter nå etter din drømmereise

Hvorfor REISEbazaar

REISEbazaar er en av Skandinavias ledende tur operatører innen eksotiske og "annerledes" reiser. Våre kunder er i hovedsak den litt kresne og kravstore og vi løser de fleste drømmer og setter logistikken ved en komplisert reise sammen til det vi mener er fornuftige priser. REISEbazaaar setter sammen ulike reiser i samarbeid med deg som kunde, enten det er individuelle eventyrlystne, større eller mindre events som krever litt mer enn bare det du setter sammen på nettet selv.
Vi har i alle år samlet informasjon fra fjern og nær, og det er nettopp denne kunnskapen som kommer deg til gode når du velger REISEbazaar som din partner i planleggingen. Vi har idag over 150 land og territorier i vår søkemotor og på våre informasjonssider, Våre ansatte er reisende selv og tilsammen har vi besøkt over 170 land og territorier, men vi samler ikke på land som mange andre! Når vi besøker en destinasjon er det for å sette oss inn i destinasjonen, samle informasjon og deretter formidle dette til våre kunder. Det er idag lett for de fleste å skaffe seg en flybillett via nettet, bestille hoteller og ordne reisen på egenhånd. Dette er flott og fint inntil den dagen problemene oppstår, eller at hotellet du har bestill ikke levre helt opp til forventninger som det fremkom på TripAdvisor.
Det er idag "big business" for mange hoteller å skaffe seg en god rating og det finnes idag enkle systemer som manipulerer dette og skaffer et hotell langt bedre rykte enn det det kanskje skulle ha. 
Myten om at du betaler mer via et reisebyrå er feil og vi kan i de fleste tilfelle skaffe deg bedre priser, og ikke minst SIKKERHET via medlemskap i Reisegarantifondet.

Det vi trenger av deg som kunde for å sette opp et uforpliktende tilbud er kun følgende;
 1. Min 1 navn på den som skal reise
 2. Et estimert budsjett
 3. Ønsket romfordeling og standard på hoteller
 4. Mobilnummer og en mail adresse
 5. Hvor fleksibel er du på utreise og retur + lengde på oppholdet
 6. Andre viktige detaljer som hva du ser for deg å oppleve på reisen
Noen nyttige tips du bør tenke på når du skal bestille neste reise:
 • Vi som turoperatør har i mange tilfelle særskilte avtaler med hoteller som gir deg bonusnetter, oppgraderinger eller tilleggstjenester når du bestiller dette via REISEbazaar
 • Egne regler på flybilletter (dette gjelder i hovedsak utenfor Europa) med mer bagasje, bedre regler og bedre priser. En god tur operatør har også det man kan kalle "egne priser" og ikke minst regionale sektor billetter som må bindes opp mot din internasjonale flybillett, her kan du spre store summer
 • Som stor grossist på flybilletter har vi også til enhver tid oversikt over en rekke flypass som finnes over hele verden, noe som gjør totalpakken din billigere og mer fleksibel i mange tilfelle.
 • I mange tilfelle slipper du lokale skatter når du kjøper via REISEbazaar (gjelder spesielt i Latin Amerika)
Så tenk deg om neste gang du skal ut på reise. Det er ikke alltid like lurt å våre ditt eget reisebyrå, selv om det er morsomt.

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.