Hvorfor REISEbazaar

REISEbazaar er en av Skandinavias ledende turoperatører innen eksotiske, skreddersydde og "annerledes" reiser. Våre kunder er i hovedsak den litt kresne og kravstore. Vi løser de fleste drømmer og setter logistikken ved en komplisert reise sammen til det vi mener er fornuftige priser. REISEbazaaar skreddersy ulike reiser i samarbeid med deg som kunde, enten det er individuelle eventyrlystne,klassisk familieferie, skoleturer, eller større/ mindre arrangementer som krever litt mer enn det du selv kunne ha ordnet på nettet.

Vi har i alle år samlet informasjon fra fjern og nær, og det er nettopp denne kunnskapen som kommer deg til gode når du velger REISEbazaar som din partner i planleggingen. Vi har idag over 150 land og territorier i vår søkemotor og på våre informasjonssider, Våre ansatte er reisende selv og tilsammen har vi besøkt over 170 land og territorier, men vi samler ikke på land som mange andre! Når vi besøker en destinasjon er det for å sette oss inn i destinasjonen, samle informasjon og deretter formidle dette til våre kunder. Det er idag lett for de fleste å skaffe seg en flybillett via nettet, bestille hoteller og ordne reisen på egenhånd. Dette er flott og fint inntil den dagen problemene oppstår, eller at hotellet du har bestilt ikke levere helt opp til forventninger som det fremkom på TripAdvisor.

Det er idag "big business" for mange hoteller å skaffe seg en god rating og det finnes idag enkle systemer som manipulerer dette og skaffer et hotell langt bedre rykte enn det det kanskje skulle hatt. 

Myten om at du betaler mer via et reisebyrå er feil og vi kan i de fleste tilfeller skaffe deg bedre priser, og ikke minst SIKKERHET via vårt medlemskap i Reisegarantifondet.

Det vi trenger av deg som kunde for å sette opp et uforpliktende tilbud er kun følgende;

  1. Totalt antall i gruppen og minst et navn på en av reisende.
  2. Et estimert budsjett.
  3. Ønsket romfordeling og standard på hoteller.
  4. Mobilnummer og en mail adresse.
  5. Hvor fleksibel er du på utreise og retur, samt lengde på oppholdet.
  6. Andre viktige detaljer om hva du ser for deg du vil oppleve og prioritere på reisen.
Noen nyttige tips du bør tenke på når du skal bestille neste reise:
  • Vi som turoperatør har i mange tilfeller særskilte avtaler med hoteller som gir deg bonusnetter, oppgraderinger eller tilleggstjenester når du bestiller dette via REISEbazaar
  • Egne regler på flybilletter (dette gjelder i hovedsak utenfor Europa) med mer bagasje, fleksible regler og bedre priser. En god turoperatør har også det man kan kalle "egne priser" og ikke minst regionale sektor billetter som må bindes opp mot din internasjonale flybillett, her kan du spare store summer.
  • Som stor grossist på flybilletter har vi også til enhver tid oversikt over en rekke flypass som finnes over hele verden, noe som gjør totalpakken din billigere og mer fleksibel i mange tilfeller.
  • I mange tilfeller slipper du lokale skatter når du kjøper via REISEbazaar (gjelder spesielt i Latin Amerika)
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi har, i samarbeid med våre leverandører, innført ekstra fleksible regler og betingelser pga Covid, både for individuelle og gruppebestillinger.

Epost: felles@reisebazaar.no / Telefon 22 41 30 30

Designed by rawpixel.com / Freepik