Vi leter nå etter din drømmereise

Bermuda – øygruppen med rosa strender og eventyrlige korallrev

BermudaDette lille øyparadiset i Sargassohavet er omringet av fargerike korallrev og regnes som en av verdens beste dykkedestinasjoner. Mens de pastellfargede bygningene og majestetiske herskapshusene nesten virker som de drukner i frodig grønn natur og parfymen av frangipani –og bougainvilleablomster, domineres bybildet av enestående og spennende arkitektur.
Ved første øyekast virker det nesten som noen har tatt et lite stykke av Englands mer landlige arkitektur og plassert det i et varmere klima. Ser du litt nøyere etter derimot, vil du oppdage at Bermuda er en herlig mangfoldig kulturell miks med både Britiske, Nordamerikanske, Afrikanske, Portugisiske og Vestindiske innflytelser. Bermuda er kanskje et lite land, men museene og kunstgalleriene her gir øygruppen en urban vri. Historieinteresserte elsker de mange festningene og landets varierte topografi åpner for endeløse muligheter når det kommer til vannsport, fotturer og golf. Hvis du vil koble av litt har øya mange vidunderlige strender – og det er bare å slå seg ned på nærmeste rosa sandstrand.  
Høydepunkter
 • St. Catherine fortet – her kan du nyte en helt spektakulær havutsikt og finne en imponerende samling av antikke våpen og et helt galleri av dioramaer som skildrer Bermudas historie. Fortet kan kun nås ved å krysse en vindebru og når du først har gjort dette burde du også ta en titt på det fasinerende nettverket av tunneler, tårn, voller og redutter som finnes her.
 • Crystal Cave og Fantasy Cave – disse praktfulle grottene har dype og klare underjordiske bassenger med azurblått vann i tilleg til utrolige stalaktitt- og stalagmittformasjoner som vil få deg til å måpe. Ser du opp vil du finne steinformasjoner som ligner naturlige lysekroner og det er ikke rart dette er en av øyas mest kjente attraksjoner. Du kan oppleve forskjellige ting i hver av grottene men du burde absolutt få med deg begge. Da kan beundre majestetiske fossefall, vegger dekket med kalsittmineraler og et nettverk av passasjer som forbinder hulene med havet.
 • Horseshoe beach – stranden regnes som en av de fineste i verden og vi forstår godt hvorfor. Dette er rett og slett et lite stykke paradis. Den er formet som en hestesko og kan by på utsøkt rosa sand, himmelblått vann og eventyrlige kalksteinformasjoner. Den høyre enden av stranden er i tillegg bare noen skritt unna Port Royal Cove, som har klart, relativt grunt vann som egner seg utmerket for svømming. Med en gang du setter foten din i den myke rosa sanden vil du raskt forstå hvorfor dette er en strand helt utenom det vanlige.
 
Gjennomsnittstemperatur og nedbør for Bermuda
Måle enheter= ºC og mm/måned. Varmeste måned: august 28ºC) / Kaldeste måned: februar (18ºC) / Våteste måned: august (77.7 mm) - Alle verdier basert perioden 2005-2015.
Average temperatures and precipitation near Hamilton, Bermuda
Hvordan er været? Bermuda har et veldig mildt klima fordi været her blir påvirket av Golfstrømmen. Det regner minst mellom april og mai og mest i oktober. Vinteren varer fra november til mars, og temperaturene er vanligvis mellom 15 og 22 grader. Det regner som regel 11 til 13 dager i måneden i denne perioden og du kan også oppleve mye vind. Om sommeren er været som regel varmt og klamt, men noen dager kan du kjenne en kjølig bris. Temperaturene stiger til rundt 30 grader i juli og august. Regnskurene er som oftest korte og kraftige men du kan også oppleve tordenvær, som vanligvis herjer om kvelden. Det er orkansesong fra juni til november. Stort sett kommer ikke de verste orkanene til Bermuda, men du kan fortsatt oppleve sterke vinder og kraftig regn. 
Beste tid å besøke landet? Med landets gunstige klima kan man egentlig dra til Bermuda året rundt. Kommer du hit om vinteren kan du delta i et flertall sportslige aktiviteter og oppleve naturen på sitt beste. Sommeren er ideell om du har tenkt deg på badeferie, men det er en viss risiko for orkaner. Generelt er nok april og mai de beste månedene å besøke øygruppen på, for da er det ikke fullt så varmt som i de varmeste månedene og du har perfekte forutsetninger for å bade.
Myntenhet: I Bermuda brukes det Bermuda dollar (BMD) og 1 BMD= 100 cents. Amerikanske dollar (USD) blir også akseptert i butikker, restauranter og hoteller. 
Tips: Tipskulturen i Bermuda kan sammenlignes med den i USA. Det legges som regel til en serviceavgift på rundt 10% på hotellregningen din. Denne avgiften inkluderer teknisk sett også tips til pikkoloer, kelnere og rengjøringspersonell, men de fleste gir også noen ekstra dollar i tillegg til dette. De fleste restauranter legger til rundt 17% serviceavgift på regningen. Hvis det ikke har blitt lagt på en serviceavgift og du er veldig fornøyd med betjeningen burde du gi 17% tips.
Interessante fakta: Bermuda er en helt unik øygruppe og her er tre fakta vi syns er særlig spennende:
 1. Bermuda er det eneste landet i verden som har et flagg med et synkende skip på. Motivet representerer synkingen av båten Sea Venture i 1609 som førte til at Britene begynte å bosette seg på Bermuda. 
 2. Landets eneste ferskvannskilde er regnvannet som blir fanget opp av de unike hustakene du kan finne på kryss og tvers av Bermuda. 
 3. Øygruppens historiske hovedstad, St. George, ble erklært et verdensarvsted av UNESCO i år 2000.
Festivaler: Selv om Bermuda kun har litt over 70,000 innbyggere arrangeres det en rekke festivaler her.
 • Bermuda-dagen (mai) – her er det bare å ta ut badedrakten og Bermudashortsene, for denne begivenheten markerer så-og-si starten på sommeren her. Tusenvis av mennesker samles i gatene i hovedstaden Hamilton for å feire Bermudas rike kulturarv med parader og musikk. Her danses og feires det til langt på natt.
 • Cityfoodfestivalen (september) – mat – og vin elskere vil ikke gå glipp av denne festivalen, som inkluderer vinsmaking, vandreturer, en 3-dagers kokkekonkurranse og en heldags matfestival med mange restauranter i byen Hamilton. Du burde ikke gå glipp av denne unike sjansen til å smake på forskjellige deilige bermudiske retter og delikatesser.
 • Gombeyfestivalen (oktober) – dette årlige arrangementet feirer Gombey-kulturen. Gombey er en lokal folkloretradisjon og her har du muligheten til å feire med lokalbefolkningen. Arrangementet holdes i en nydelig botansk hage i Devonshire Parish.
Se vår destinasjons video fra Bermuda:


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.