Oversikt

På den andre siden av kloden, hvor det indiske hav omfavner et mirakuløst øyriket, ligger en destinasjon som er mer enn bare et reisemål - det er en ren drøm om paradis. Velkommen til Maldivene, hvor naturens mest blendende kunstverk blir til virkelighet.

Her, i hjertet av det tropiske juvelen, vil du oppleve en verden som er som tatt ut av et eventyr, en verden som tømmer sjelen for stress og fyller hjertet med ren glede. Maldivene har lenge vært synonymt med reiseinspirasjon, og det er ikke uten grunn. La oss ta deg med på en reise til dette inspirerende fristedet, der himmelske strender, fortryllende overvannsbungalower og en følelse av ufattelig frihet venter på deg.
På Maldivene vil du bli overveldet av uovertruffen luksus, slående hvite sandstrender og en helt surrealistisk unervannsverden. Øygruppen består av mer enn tusen øyer spredt utover 298 kvadratkilometer av det indiske hav, og disse øyene fascinerer enhver besøkende.

Her kan du oppleve en nesten surrealistisk naturlig skjønnhet som er helt ulikt noe annet sted i verden. De fleste som kommer hit får innfridd dagdrømmene sine om solfylte dager med krystallklar himmel, glitrende, turkise laguner og myke, pulveraktige strender. Du vil finne en overflod av korallrev og tropiske fisker – alt fra neonfargede klovnefisker til majestetiske mantra-rokker – om du dykker eller snorkler ned i det klare, turkise vannet. Forestill deg pikniker på øde, ubebodde øyer og private strender som du kan ha helt for deg selv mens du nyter sol, varme og lyden av bølgesus i det fjerne.

Noe som gjør Maldivene berømt er blant annet!
Selv om Maldivene er kjent for sine vakre øyer og romantiske atmosfære, byr denne tropiske destinasjonen også på en rekke spennende høydepunkter som bør oppleves. Her er noen av de mest uforglemmelige opplevelsene du bør få med deg når du besøker Maldivene:

Eksotiske øyer og spektakulær natur:
Maldivene består av mer enn 1 000 koralløyer som strekker seg over det turkise vannet i det indiske hav. Øyenes skjønnhet er uten sidestykke, og de hvite sandstrendene gir deg følelsen av å være i en postkortidyll. Øyhopping er en fantastisk måte å oppdage den mangfoldige naturen, og du kan oppleve alt fra små, uberørte øyer til større øyer med levende kultur og historie.

Overvannsbungalower og luksuriøse feriesteder:
En av hovedattraksjonene på Maldivene er de berømte overvannsbungalowene. Disse bungalowene ligger direkte over det krystallklare vannet og gir deg en unik opplevelse av å bo midt ute i havet. Du kan nyte den ultimate luksusen med din egen terrasse, som gir deg en ubeskrivelig utsikt over solnedgangen og det marine livet under deg. Maldivene har et bredt utvalg av luksuriøse feriesteder som tilbyr førsteklasses service, spa-behandlinger og kulinariske opplevelser som vil gjøre ferien minneverdig.

Undervannsverdenen:
For dykkere og snorklere er Maldivene en drømmedestinasjon. Det krystallklare vannet og det varierte undervannslivet gjør det til et av de beste stedene i verden for å utforske korallrev, fargerike fisk, haier, skilpadder, djevelrokker, hvalhai og mye mer. Uansett om du er en erfaren dykker eller en nybegynner, finnes det dykkerskoler som tilbyr veiledning og dykketurer for alle nivåer.

Avslapning og ro:
Maldivene er et sted hvor du virkelig kan koble av og komme bort fra den hektiske hverdagen. Her kan du slappe av på den uberørte stranden, lytte til bølgene og la den milde brisen berolige sjelen din. Borte fra byens støy og mas, kan du finne indre ro og balanse mens du nyter naturens skjønnhet.

Romantikk og bryllupsreiser:
Maldivene har lenge vært kjent som et av de mest romantiske reisemålene i verden. Hvis du planlegger en bryllupsreise, en jubileumsfeiring eller en romantisk ferie, vil Maldivene overgå forventningene dine. De private og avsidesliggende resortene, kombinert med den idylliske atmosfæren, gjør det til et perfekt sted for par som ønsker å nyte hverandres selskap og skape uforglemmelige minner.

Private øyer og øyhopping:
Selv om Maldivene er kjent for sine luksuriøse feriesteder, er det også muligheter for å oppleve mer autentisk øyliv ved å besøke lokale bebodde øyer. Gå på øyhopping og oppdag de små øyenes sjarm, utforsk lokal kultur, møt vennlige innbyggere og smak på den tradisjonelle maldiviske maten. Mange resorter tilbyr også utflukter til private øyer, hvor du kan nyte en ekte Robinson Crusoe-opplevelse.

Solnedgangsseiling:
Maldivene er kjent for sine spektakulære solnedganger, og det beste stedet å nyte dette naturskjønne synet er fra vannet. Ta en romantisk solnedgangsseilingstur på en tradisjonell dhoni-båt eller en katamaran, og la deg bli overveldet av den blendende skjønnheten når solen sakte synker ned i horisonten.

Lokal kultur og gjestfrihet:
Mens Maldivene er kjent for sine luksuriøse feriesteder, har landet også en rik lokal kultur og en varm gjestfrihet. Utforsk de sjarmerende landsbyene, møt de vennlige lokalbefolkningen, og smak på de autentiske maldiviske rettene. Dette gir deg en dypere forståelse for øyas sjel og historie.

Litt om de ulike øygruppene og atollene
Maldivene består av 26 naturlige atoller, som er sammensatt av over 1 000 koralløyer, og er delt inn i flere øygrupper. Hver øygruppe har sin egen unike appell og sjarm som tiltrekker reisende fra hele verden. Her er en oversikt over noen av de mest populære øygruppene og hva som gjør dem attraktive:

 • Baa Atoll: er kjent som et UNESCO-biosfærereservat og tiltrekker seg natur- og dyrelivsentusiaster. Dette området er berømt for sine utrolige dykkeplasser, inkludert berømte dykkeområder som Hanifaru Bay, hvor du kan observere mantarogger og hvalhaier i store mengder i sesongen. Baa Atoll er også hjemmet til mange luksuriøse feriesteder som tilbyr eksklusiv overnatting og førsteklasses fasiliteter.
 • North Male Atoll: er et av de mest tilgjengelige områdene fra hovedstaden Male, og det er kjent for sine fantastiske surfemuligheter. Mange av øyene her tilbyr luksuriøse feriesteder med overvannsbungalower og et bredt spekter av vannaktiviteter. Reisende kan nyte surfing, dykking og snorkling i det krystallklare vannet og oppleve den avslappede atmosfæren på de vakre strendene.
 • Ari Atoll: er en av de mest kjente og populære øygruppene på Maldivene, spesielt blant dykkere. Dette området er kjent for sine imponerende undervannslandskap, vakre korallrev og rikt marineliv. Det er en rekke fantastiske dykkesteder her, og du kan forvente å se alt fra fargerike koraller til haier, skilpadder og mantarogger. Ari Atoll har også flere luksuriøse feriesteder som tilbyr en førsteklasses opplevelse.
 • South Male Atoll: er et flott alternativ for reisende som ønsker å komme seg raskt til feriestedet fra hovedstaden Male. Det er også kjent for sine gode surfemuligheter og vakre korallrev. Øyene her tilbyr en blanding av luksuriøse feriesteder og rimeligere alternativer, og gir reisende et bredt spekter av valgmuligheter.
 • Laamu Atoll: er kjent for sin uberørte skjønnhet og avslappede atmosfære. Dette området tiltrekker seg reisende som ønsker en fredelig og autentisk opplevelse av Maldivene. Øya Gan i Laamu Atoll er også kjent som "Sjokoladeøya" på grunn av sin sjokoladeproduksjon.

Disse er bare noen få eksempler på de mange vakre øygruppene og atollene på Maldivene. Hver øygruppe har sin egen unike appell og tilbyr reisende en uforglemmelig opplevelse av det tropiske paradiset som Maldivene er.

Oppsummert er Maldivene en drømmedestinasjon som tilbyr alt du kan ønske deg for en uforglemmelig ferie. Enten du er ute etter eventyr, avslapning, romantikk eller oppdagelse av nye kulturer, vil Maldivene overraske deg med sin skjønnhet og gjestfrihet. Reisen til dette tropiske paradiset vil være en opplevelse for livet, og du vil forlate øyene med minner du vil bære med deg for alltid.

Maldives by Drone | Copyright Epic Drone Videos

Gjennomsnittstemperatur og nedbør for Maldives (Malè)
Måleenheter= ºC og mm/måned. Varmeste måned: april (30°C), Kaldeste måned: desember (28°C) / Våteste måned: september (94.1mm) - Alle verdier basert på innhentet data i perioden 2005-2015.

Average temperature and rainfall Malè, Maldives

Hvordan er været?
Maldivene har et tropisk klima, som betyr at det er varmt og fuktig året rundt. Det er to hovedsesonger på Maldivene: tørrsesongen (høysesong) og regnsesongen (lavsesong). Klimaet kan imidlertid variere noe mellom atollene, men generelt sett er været behagelig gjennom hele året.

 • Tørrsesongen (høysesong): varer fra november til april og er den mest populære tiden å besøke Maldivene. I denne perioden er været stabilt, med mye solskinn og lite nedbør. Temperaturene er høye og behagelige, med gjennomsnittstemperaturer som ligger på rundt 30°C om dagen og litt lavere om natten. Havet er rolig, og det er gode forhold for vannsport og dykking. Dette er også tiden da de fleste reisende besøker Maldivene for å nyte det beste været og oppleve den ultimate tropiske ferien.
 • Regnsesongen (lavsesong): varer fra mai til oktober, og selv om det kalles regnsesong, betyr det ikke at det regner konstant. Det kan være korte, kraftige regnskyll, men de varer sjelden hele dagen. Temperaturene forblir høye, men luftfuktigheten øker, og det kan føles varmt og klamt. Regnsesongen bringer også mer vind og bølger, spesielt på vestkysten av øyene, som kan påvirke vannsportaktiviteter som surfing og windsurfing. Likevel kan regnsesongen også være en god tid å besøke Maldivene for de som søker lavere priser og færre turister.

Beste tid til å besøke landet?
Den beste tiden å besøke Maldivene avhenger av dine preferanser og hva slags opplevelser du ønsker å få ut av turen. Maldivene har et tropisk klima med to hovedsesonger - tørrsesongen (høysesong) og regnsesongen (lavsesong). Begge sesongene har sine egne fordeler, så her er en oversikt over de beste tidspunktene å besøke Maldivene:

 • Tørrsesongen (høysesong): varer fra november til april og er den mest populære tiden å besøke Maldivene. Dette er når været er mest stabilt, med lite nedbør og mye solskinn. Temperaturene er behagelige, og havet er rolig, noe som gjør det ideelt for vannaktiviteter som dykking, snorkling og båtturer. Hvis du ønsker å oppleve Maldivene på sitt beste med blå himmel, klart vann og ideelle forhold for utendørsaktiviteter, er tørrsesongen det beste tidspunktet å besøke.
 • Regnsesongen (lavsesong): varer fra mai til oktober, og selv om det kalles regnsesong, betyr det ikke at det regner konstant. Det kan være korte, kraftige regnskyll, men de varer sjelden hele dagen. Lavsesongen bringer mer vind og bølger, spesielt på vestkysten av øyene. Imidlertid kan denne perioden være en god tid å besøke Maldivene for de som søker lavere priser og færre turister. Vannet er også varmt, og du kan fortsatt nyte vannsportaktiviteter.
 • Spesielle hendelser: Hvis du ønsker å oppleve spesielle hendelser eller kulturelle festivaler, kan det være lurt å planlegge reisen din i henhold til dette. Maldivene feirer forskjellige kulturelle og religiøse festivaler gjennom året, inkludert Maldivenes nasjonaldag 26. juli og Ramadan.

Generelt sett er Maldivene et flott reisemål året rundt, men den beste tiden å besøke avhenger av hva slags opplevelser du ønsker å få. Uansett når du velger å reise, vil Maldivenes naturlige skjønnhet og unike atmosfære garantert gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Myntenhet: På Maldivene brukes det Maldiviske Rufiyaa (MVR) og 1 MVR = 100 Laari. Du kan også bruke amerikanske dollar (USD) her, og de fleste feriestedene, hotellene, butikkene og restaurantene i Malé, samt på noen utvalgte øyer aksepterer kreditt –og debetkort.

FreeCurrencyRates.com

Kort eller kontanter: Mens maldivisk rufiyaa er den lokale valutaen, er det verdt å merke seg at mange turiststeder og luksuriøse feriesteder ofte aksepterer også amerikanske dollar (USD) og euro (EUR). Likevel, når du reiser til Maldivene, er det alltid lurt å ha noen lokal valuta tilgjengelig for småkjøp og transaksjoner i lokale butikker eller på mindre øyer som kanskje ikke aksepterer andre valutaer.

Kostnadsnivå:
Kostnadsnivået på Maldivene kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert typen overnatting, matvalg, aktiviteter og transport. Generelt sett er Maldivene kjent for å være en luksuriøs reisedestinasjon, og det kan være ganske dyrt sammenlignet med mange andre steder.

 • Overnatting: Luksuriøse feriesteder på private øyer tilbyr førsteklasses fasiliteter og tjenester, men kan også ha høye priser. Overvannsbungalower og private villaer med utsikt over havet er ofte blant de dyrere overnattingsalternativene. Hvis du ønsker et mer budsjettvennlig alternativ, finnes det også rimeligere overnattingsmuligheter på bebodde øyer eller i hovedstaden Male.
 • Mat og drikke: Matprisene på resortene kan være høyere på grunn av at de ofte importerer mange ingredienser. Å spise ute på lokale restauranter eller kafeer på bebodde øyer kan være en mer økonomisk måte å nyte maldivisk mat. Mat fra gateboder og lokale markeder kan også være rimeligere.
 • Aktiviteter og utflukter: Maldivene tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som vannsport, dykking, snorkling, spa-behandlinger og utflukter til private øyer eller til lokale øyer. Prisene varierer avhengig av aktiviteten og tilbyderen.
 • Transport: Transport mellom øyene eller til resortene kan variere i pris avhengig av avstanden og transportmiddel. Innlandsfly, vanntaxi og båter er vanlige måter å komme seg rundt på Maldivene.

For å gjøre Maldivene mer budsjettvennlig, kan det være lurt å bestille all-inclusive-pakker på feriesteder, planlegge på forhånd, og vurdere å reise utenfor høysesongen for å få de beste prisene. Uansett budsjett, vil Maldivenes mange fantastiske øyperler og unike opplevelser gjøre turen verdt det uansett hvilken standard du velger.

Tips
På Maldivene er tipping ikke obligatorisk, men det er vanlig å gi tips som en gest av takknemlighet for god service. Her er noen generelle retningslinjer for tipping på Maldivene:

 • Resort-ansatte: På luksuriøse feriesteder, er det vanlig å legge til en serviceavgift på regningen, vanligvis rundt 10-12%. Hvis det ikke allerede er inkludert en serviceavgift, kan du vurdere å gi et tips på rundt 5-10% av regningen for ansatte som gir deg personlig service, som servitører, bartendere, romservice eller spa-terapeuter.
 • Bagasjeportører og båtmannskap: Når du ankommer feriestedet, er det vanlig å gi et lite tips til bagasjeportørene som hjelper deg med å bære bagasjen til rommet ditt. Også, hvis du bruker vanntaxi eller båttjenester, kan du gi et tips til mannskapet som tar deg til og fra øya.
 • Dykkerturguider og dykkeinstruktører: Hvis du deltar i dykke- eller snorkleturer, er det vanlig å gi tips til guider og instruktører, spesielt hvis de gir god service og gir deg en uforglemmelig opplevelse under vann.
 • Lokale guider: Hvis du deltar i utflukter til lokale øyer eller aktiviteter utenfor feriestedet, kan du vurdere å gi et tips til lokale guider og drivere som har bidratt til å berike opplevelsen din.

Interessante fakta
De fleste assosierer kanskje Maldivene med kritthvite strender, turkist vann og palmetrær men her er noen morsomme fakta du kanskje ikke visst om Asias minste land.

 1. Maldivene er det laveste og flateste landet i verden med mer enn 1190 lavtliggende korall øyer samlet i 26 ulike atoller hvorav 200 er bebodd og 80 øyer er satt til side for turistutvikling.
 2. På Maldivene finner du ikke mange eldre lokale mennesker; nesten halvparten av befolkningen er 15 år eller yngre.
 3. Kongens øy: En av øyene i Maldivene er kjent som "Thilafushi" eller "Kongens øy", men den har en ganske uvanlig funksjon. Det er et avfallsdeponi for hovedstaden Male og brukes til å håndtere store mengder søppel.
 4. Maldivisk skriftspråk: Før det latinske alfabetet ble tatt i bruk, hadde Maldivene sitt eget skriftspråk kalt "Dhivehi." Det ble skrevet fra høyre til venstre, men er nå i stor grad ikke i bruk.
 5. Kun turisme: Turisme er Maldivenes største inntektskilde, og over 80% av landets BNP kommer fra reiselivsnæringen.
 6. Eksklusivt presidentielt dykk: Maldivenes tidligere president Mohamed Nasheed gjorde historie i 2009 da han holdt et internasjonalt kabinettmøte under vann. Dette unike hendelsen var for å fremme bevaringen av korallrevene og bevisstgjøre om klimaendringene.
 7. Ingen gateskilt: De fleste øyene på Maldivene har ikke gateskilt eller gateadresser. I stedet navigerer lokalbefolkningen og besøkende ved hjelp av naturlige landemerker og muntlige veibeskrivelser.

Disse interessante faktaene gir et glimt av Maldivenes unike kultur, natur og historie, og viser hvor spesiell og mangfoldig denne tropiske destinasjonen er.

Festivaler
Selv om Maldivene er et muslimsk land, feires noen kulturelle og nasjonale festivaler sammen med islamske høytider. Her er de fem viktigste festivalene på Maldivene:

 • Ramadan (fastemåneden): Dette er en av de viktigste islamske høytidene, og det markerer fastemåneden for muslimer over hele verden. Troende faster fra soloppgang til solnedgang som en hengivenhet til Allah. Ramadan følger den islamske kalenderen, så datoene varierer hvert år. Det er en hellig og spesiell tid for maldivere når de deler spesielle bønner og tradisjonelle retter sammen.
 • Eid al-Fitr (Ramadan-festen): også kjent som Ramadan-festen, er en viktig islamsk festival som feires ved slutten av fastemåneden Ramadan. Datoen for Eid al-Fitr bestemmes også av den islamske kalenderen og vil variere hvert år. Denne festivalen markerer avslutningen på fasten, og det er en tid for glede, bønn, gaver og gode måltider med familie og venner.
 • Uavhengighetsdagen: feires den 26. juli hvert år for å markere dagen da Maldivene ble uavhengig fra britisk styre i 1965. Dette er en nasjonal høytidsdag og feires med offentlige arrangementer, parader og fyrverkeri.
 • Eid al-Adha (Offerfesten): også kjent som Offerfesten, er en annen viktig islamsk festival som feires til minne om profeten Ibrahims villighet til å ofre sin sønn som en hengivenhet til Allah. Datoen for Eid al-Adha følger den islamske kalenderen og vil variere hvert år. Under denne festivalen deler folk kjøtt fra ofrede dyr med de fattige og feirer med familie og venner.
 • Boduberu Musikkfestival: er den tradisjonelle musikken på Maldivene, og det er en viktig del av deres kultur. Det finnes ingen fast dato for denne festivalen, da det er forskjellige arrangementer og konkurranser som feirer denne unike musikken og dansen. Festivalen inneholder levende opptredener, trommesirkler, dans og en festlig atmosfære.

Disse festivalene gir innsikt i Maldivenes kultur og religiøse praksis, og gir besøkende en mulighet til å oppleve landets rike tradisjoner og feire sammen med lokalbefolkningen.

Opphold på en lokal øy; Fordeler og ulemper
Å besøke en lokal øy på Maldivene gir deg muligheten til å oppleve landets autentiske kultur, møte lokalbefolkningen og se livet utenfor de luksuriøse feriestedene. Her er noen fordeler og ulemper ved å besøke en lokal øy på Maldivene:

 • Fordeler:
  Autentisk kulturopplevelse:
  På en lokal øy får du en autentisk innsikt i den maldiviske kulturen og livsstilen til lokalbefolkningen. Du kan lære om tradisjoner, matvaner, håndverk og lokale festligheter som ikke er tilgjengelige på turiststedene.
  Mer budsjettvennlig: Å besøke en lokal øy kan være mye mer budsjettvennlig enn å bo på et luksuriøst feriested. Overnattingsmuligheter, mat og tjenester på lokale øyer er vanligvis rimeligere, noe som gjør det til et flott alternativ for reisende med begrenset budsjett.
  Nærhet til lokalbefolkningen: Du vil ha sjansen til å møte og samhandle med lokalbefolkningen på en mer intim måte. Maldivere er kjent for sin gjestfrihet og vennlighet, og du kan oppleve ekte varme og velkommenhet mens du er på en lokal øy.
  Mindre overfylt: Sammenlignet med de travle feriestedene kan lokale øyer være mindre overfylte og tilby en mer avslappet atmosfære. Du kan nyte roligere strender og mer fredelige omgivelser.

 • Ulemper:
  Begrenset fasiliteter:
  På lokale øyer er det færre fasiliteter og tjenester sammenlignet med feriestedene. Du kan ikke finne de samme luksuriøse bekvemmelighetene, utvalg av restauranter eller spa-tilbud.
  Kleskode og respekt for kultur: Maldivene er et muslimsk land, og det er viktig å respektere den lokale kulturen og skikker. For eksempel er det vanlig å kle seg beskjedent utenfor strendene og feriestedene.
  Alkoholrestriksjoner: På lokale øyer er salg og forbruk av alkohol ofte begrenset eller forbudt på grunn av islamske skikker. Hvis du ønsker å nyte alkoholholdige drikkevarer, bør du sjekke reglene på den spesifikke øya du besøker.
  Begrenset engelskkommunikasjon: Selv om mange maldivere snakker engelsk, kan det være at engelskkommunikasjonen på noen lokale øyer kan være begrenset, spesielt utenfor turistområdene.

Å besøke en lokal øy på Maldivene kan være en berikende opplevelse, men det er viktig å være bevisst på kulturelle forskjeller og respektere lokale tradisjoner og normer. Det er lurt å gjøre litt forhåndsundersøkelser om øya du vil besøke for å sikre at det passer til dine forventninger og preferanser for reisen.

Matkultur på Maldivene
Maldivisk matkultur er unik og reflekterer landets geografiske plassering og rike maritime ressurser. Tradisjonelt har maldivisk mat hatt en sterk innflytelse fra Sør-Asia, spesielt Sri Lanka og India, samt fra det arabiske og afrikanske området. Her er noen viktige trekk ved matkulturen på Maldivene:

 • Fisk og sjømat: Som en øynasjon har fisk og sjømat en sentral plass i maldivisk mat. Du vil finne et bredt utvalg av ferske fisker, inkludert tunfisk, makrell og grouper, samt skaldyr som krabber og hummer. Disse rettene tilberedes ofte med krydret saus eller blir soltørket til "rihaakuru," en populær tunfiskgryte.
 • Kokosnøtt: er en annen viktig ingrediens i maldivisk matkultur. Den brukes i mange retter, inkludert curries, desserter og drikker. Kokosmelk og kokosolje gir maten en rik og kremet smak.
 • Riha: er en grunnleggende curry-base i maldivisk mat. Den kan lages med fisk, sjømat eller kylling, og blir ofte tilberedt med løk, hvitløk, ingefær, koriander og andre krydder.
 • Hedhika: er populære lokale snacks på Maldivene, som ligner på smultringer eller bakverk. De er vanligvis laget av ris eller mel og kan ha forskjellige smaker som kokos, kardemomme, chili eller løk.
 • Mas Huni: er en typisk maldivisk frokostrett laget av finhakket tunfisk, revet kokos og løk, blandet med limejuice og chili. Den serveres ofte med flatbrød kalt "roshi" eller "chapati."
 • Hedikaaiy: er en tradisjonell krydret fiske- eller grønnsakssuppe, ofte kokt med kokosmelk, koriander, løk og andre krydder.
 • Kashikeyo: er en dessert som ligner på rispudding, laget av ris, kokosmelk, sukker og kardemomme.
 • Siru: er en avkjølt, søt drikke laget av kokosmelk, sukker og kardemomme. Det er en forfriskende drikk som er populær på varme dager.

Maldivisk matkultur er mangfoldig og har utviklet seg gjennom århundrer med innflytelse fra forskjellige kulturer og ressurser fra havet. Når du besøker Maldivene, er det en flott mulighet til å smake på autentisk maldivisk mat og oppdage de spennende smakene denne øynasjonen har å tilby.

 

 

 

 

 

Se våre reiser til dette reisemålet