Med så mange festivaler rundt om i verden, fordyp deg i kultur med en festivalturné. Opplev de spektakulære lydene fra en musikkfestivalferie eller beundre de livlige fargene til et afrikansk eller søramerikansk karneval.

Å besøke et land og møte dets folk under en festival kan være en opplevelse uten sidestykke: du vil bringe hjem ikke bare livslange minner om farger, musikk, dans og moro, men også en rikere forståelse av tradisjonene og troen som gjør at land hva det er.

Vår verden er full av unike festivaler fra de bisarre festivalene i Vest-Afrika og Papua Ny-Guinea, til musikkfestivaler som Coachella i USA, eller festivaler med levende dyr som på Indias kamel marked i Pushkar.

Fra Mongolias stepper, til Sør-Amerika regnskog og det afrikanske kontinentet, lar våre gruppeturer deg i stand til å komme under huden på destinasjonen, og ofte også ofte gi deg tilgang til deler av en festival besøkende ikke vanligvis ville se.

Men REISEbazaar kan også skreddersy en reiserute til mer avsidesliggende festivaler som f, eks landhoppingen på Pentecost i Vanuatu, , haifestivalene på Salomonøyene eller noen av de mange religiøse festivalene i India og Latin-Amerika. Med vår ekspertise og kunnskap vil vi sørge for at du er på rett sted til rett tid for å fange øyeblikkets ånd.

Under hvert enkelt land i vår destinasjonsoversikt vil du finne en liste over de mest populære festivalene i ethvert av våre reisemål

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.