I dag hvor alle er «fotografer» og vi oversvømmes av bilder fra alle verdens hjørner av ulik kvalitet. For deg som er mer en vanlig interessert i fotografering har REISEbazaar i samarbeid med ledende internasjonale fotografer og selskap som har spesialisert seg på denne nisjen.

Vi tilbyr derfor spesialiserte dyrelivsfotograferingsreiser, spesielt designer for å kunne gi deg intime, uforglemmelige møter med dyr og natur i nærvær av ekspertsafariguider og prisvinnende fotografer. For å få til det uforglemmelige bildet, er mantraet det samme: tålmodighet, gå den ekstra milen og bruke nok tid er hemmelighetene til suksess.

Uforutsigbart dyreliv og store vidder av villmark kan gjøre fotografering av verdens fantastiske dyreliv til en vanskelig affære, men med ørneøyne og ekspertråd på hånden, vil du ikke bli skuffet. Mange av disse reisene kan arrangeres som private gruppeeventyr, så hvis du ønsker å organisere en tur for venner, familie eller din lokale fotoklubb, vil REISEbazaar kunne bidra med sin kompetanse.

Undervannsfotografering
DYKKEbazaar tilbyr en rekke dedikerte reiser for de av dere som er hektet på undervannsfotografering. Mange av disse turene ledes av noen av Norges (og internasjonale) beste undervannsfotografer som Christian Skauge (redaktør i bladet DYKKING).

 

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.