Hvis du er en som liker å ha mer tid på en destinasjon og komme litt mer inn i dybden vil dette være den perfekte reisen for deg og gir deg muligheten til å føle deg «hjemme». Pakk ut kun en gang når du er innlosjert hos din lokale vertsfamilie og begynn å ta del i det dagligdagse livet slik det leves hver eneste dag.
.
Fem gode grunner til å velge denne type opplevelse

 1. Vi tar godt vare på deg!
  Alle vertsfamilier er unike og overnatting er av meget god standard og nøye vurdert på de fleste destinasjoner, noe som gir deg muligheten til å utforske nærmiljøet med god komfort og i trygge omgivelser.

 2. Vi sørger for at du spiser godt!
  Med de fleste måltider inkludert trenger du ikke bekymre deg over ekstra kostnader (det kan derimot hende at du må hjelpe til med matlaging).

 3. Tid til nytelse
  Denne type reiser er ukes lange, noe som gir deg mer enn nok tid til virkelig å bli kjent et sted og samtidig bli litt kjent med lokalbefolkningen.

 4. Lokal vertsfamilie!
  I tillegg til muligheten til å bo hos en lokal vertsfamilie kan du også dra nytte av lokal kunnskap av våre kunnskapsrike verter.

 5. Autentiske opplevelser
  Det er uten tvil ingen bedre måte å bli kjent med et sted enn å bruke lokalkjente.

Denne type reiser passer for deg som vil utforske byer og regioner på en litt mindre hektisk måte, dette er den perfekte reisemåten hvis du vil lære mer om en destinasjon og samtidig nyte godt av alt som skjer og også få innpass i lokale tradisjoner og med mindre innflytelse av masseturisme.

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.