Senk farten og ta til vannet - fra rolige innsjøer og elver til store åpne hav. Fra en rolig gresk øy eller cruise på Maldivene, til et Galapagos-seileventyr eller Antarktis-ekspedisjon, tilbyr vi båtturer du aldri vil glemme.

Utforsk noen av verdens vakreste destinasjoner på det ultimate cruise-eventyret med små skip. Enten du ønsker å snorkle med tropiske fisker på Maldivene, beundre gammel aboriginsk kunst i Vest-Australia eller observere lokale skikker i Papua Ny-Guineas stammelandsbyer, kombinerer våre ekspedisjonscruiseferier de beste dyrelivsbetraktningene og oppslukende kulturelle opplevelser for den turen til en livstid. Å respektere det lokale landskapet og kulturen er vår prioritet, og vi lover å trå lett gjennom disse sensasjonelle landskapene og habitatene mens vi reiser gjennom verden.

Enten du blir fristet av de pittoreske, hvitkalkede landsbyene på de greske øyene, den historierike turkise kysten i Tyrkia eller de spektakulære juvene i Yangtse i Kina, prøv en liten gruppebåtreise for å oppleve en ferie med alt av eventyr, aktivitet og avslapping du kan ønske deg.

Live-aboard løsninger for dykkeren
På DYKKEbazaar gir vi deg noen av verdens beste live-aboard destinasjoner til noen av de ypperste dykkemålene i verden som bl.a. Palau, Galapagos, Maldivene, Rødehavet, Indonesia, Filippinene, Karibiske øyer og Mexico.

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.