Vi leter nå etter din drømmereise

Bo lokalt - Local Living

Local LivingVær, hvor du hører hjemme
Har du drømt om å kunne komme tett innpå noen av verdens mest spennende destinasjoner? Det kan du faktisk gjøre nå! Våre "LocaL Living" reiser sender deg under huden til en rekke drømme destinasjoner og gir deg muligheten til å oppleve dagliglivet. Pakk ut bagasjen i ditt nye hjem - det være seg et landsted i Toscana eller i en landsby i Amazonas - og opplev hvordan de lokale har det til daglig.

Det er ikke et hotell, det er et hjem
Du vil ikke bevege deg lagt fra ditt nye bosted (og det vil du garantert ikke heller). Alle disse reisene har base i sjarmerende og unike hjem med massevis av lokal karakter. Pakk ut kun en gang og møte ditt vertskap og ta en titt på dine nye omgivelser.

Din reise på dine premisser
Det er egentlig ingen reiseplan eller dag-til-dag program og du står helt fritt til å fylle dagene med spennende opplevelser etter hva du måtte ønske. Spis pasta ute i det fri i San Gimignano på pasta du selv var med å lage, eller hva med å vandre langs "gudenes sti" på Amalfi kysten; lær hvordan du skal bruke et blåserør i Perus jungel; eller bo som en nomade ute på de mongolske stepper - du er en lokalkjent så lev dagen deretter!
Antall turer funnet: 11
load more
 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet