Vi leter nå etter din drømmereise

Djibouti | Arabia møter Afrika

Hvis du ble spurt om å ramse opp navnet på alle land i verden vil vi nok ikke forvente at du skulle huske på å nevne det dette lille landet på Afrikas horn. Men for et lite land har faktisk Djibouti overraskende mange og imponerende severdigheter så ikke avskriv dette stedet på grunn av størrelsen.

Med unntak av Island har Djibouti kanskje noen av verdens merkeligste samling av landskap i verden; se for deg saltsjøer, utdødde vulkaner, kalksteinspiper som slipper ut damp og majestetiske kløfter. For ikke å snakke om strendene som strekker seg lang kystlinjen. Så er du en som liker å være ute vil du finne et hav av muligheter som fotturer, dykking og hvalhai safari. En ting er sikkert, dette er IKKE klassiske «Lion King» versjon av Afrika! For å være helt ærlig svært få turister har noensinne hørt om dette stedet, noe som betyr at du vil kunne være en av de første som får oppleve dette fascinerende landet.

Med dette som bakteppe har turistmyndighetene i Djibouti innsett at de har stort potensiale og har begynt å investere i lokal infrastruktur som veier og hoteller. Men dette tar tid og besøker du landet (2020) vil du se at det ikke finnes noe særlig store prosjekter utenfor selve Djibouti by og livet går langsomt videre og du har muligheten til å oppleve dagliglivet til nomadiske stammer som befolker landet utenfor Djibouti by.

Høye temperaturer i landet bidrar til at turisme er stort sett begrenset til månedene november og desember når temperaturene synker til normalt mellom 23-29°C, men selv da utgjør ikke turister mer enn 10% av besøkende til landet (med de fleste av disse fra Frankrike)

Høydepunkter fra Djibouti
 • Oppdag det laveste punktet på det Afrikanske kontinentet, Assal innsjøen – Dette er et unikt sted og et fargespill fra naturen som du knapt trodde var mulig. Kombinasjonen av farger er imponerende med det hvite fra saltet, den svarte lavaen, oker fra jorden, den intense smaragdfargen fra innsjøen og den perfekte blåfargen fra himmelen gjør dette til et magisk sted. Selve innsjøen ligger faktisk 153 meter under havnivå og er faktisk 10 ganger mer saltinnholdig enn Rødehavet og av 2 deler; en solid del som dekker et område på 52km² og en saltinnsjø som dekker 54km° med en maksdypde på 40m
 • Lac Abbe– Få med deg et besøk til dette «utenomjordiske» landskapet med varme kilder, utrolige steinformasjoner og et økosystem rikt på dyreliv med flamingoer, ibis fuger, strutser, hyener og gaseller.
 • Day Forest nasjonalpark - Et eksepsjonelt reservoar av biologisk mangfold, Day Forest nasjonalpark er et levende eksempel på hvordan vegetasjonen i Sahara og Arabia var for noen tusen år siden. Nasjonalparken ligger på 1500 meters høyde på sidene av Gouda fjellet. Regionen er hjem til gigantiske acacia trær, einer og ville oliventrær, bavianer, den grønne apen, også kjent som sabaeus-apen eller callithrix-apen (en Old World-ape med gullgrønn pels og bleke hender og føtter), vortesvin og et rikt mangfold av fugler (inkludert en endemisk art), samt noen få gjenlevende individer av den afrikanske panteren.
 • Dykking - Djibouti har etterhvert opparbeidet seg et rykte som et samlingssted for hvalhai og i sesongen som strekker seg fra midten av oktober til slutten av desember har vi flere avganger med ulike liveaboard båter hvor du har muligheten til å oppleve verdens største fisk på nært hold.
 

 
TBA

Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.