Enhver reise kan begynne med et enkelt trinn, men noen krever noen flere trinn enn andre.

Å gå. Noen ganger er det den eneste måten å se verden på. Kom ansikt til ansikt med en orang-utang på en regnskogsti på Borneo, eller utfordre deg selv med en topptur gjennom skyene til Afrikas høyeste fjell eller en bedagelig vandretur gjennom pittoreske landsbyer i Sør-Europa.

Vår enorme samling av fotturer omfatter alt fra toppturer til noen av verdens mest ikoniske fjellmassiver på alle kontinent til enkle vandreturer som passer for alle. Velg mellom ulike aktivitetsnivåer og innhold med naturskjønne omgivelser og inntrykk til turer med fokus på dyreliv eller koselige mat & drikkeopplevelser, fotturer ligger i vårt DNA.

Vi tilbyr nå det beste utvalget av fotturer over hele verden og sammen med langvarige forhold til våre lokale partnere i hvert land sikrer vi at vi alltid gir tilbake til lokalsamfunnene som besøkes. Vi bruker lokale ledere der det er mulig, bor i lokaleid innkvartering og våre samarbeidspartnere betaler noen av de høyeste lønningene til våre bærere og lokalt ansatte.

Så alt du trenger å gjøre er å sette en fot foran den andre.

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.