750x500-trekking-group-on-a-rough-section-the-great-wall-china-copyrigth-exodus.jpg

En fottur er en ideell måte å utforske et reisemål i dybden og ta inn landskapet. Fra fjell til kystlinjer, ørkener til landsbyer, kommer du rett under huden på et land og dets innbyggere.

Bli med oss på en fottur gjennom Bhutans frodige enger, klatre ned forrevne klipper til en bortgjemt strandbukt på Sardinia, eller til og med takle noen av verdens høyeste topper på en av våre mer krevende fjellturer til Himalaya eller Andesfjellene. Våre guidede og individuelle vandreferier lar deg ta alt inn, i ditt eget tempo.

Muligheter for utfordrende fotturer og hyggelige spaserturer er spredt over hele denne planeten; Du trenger bare å vite hvor du finner dem. Det gjør vi. Kilimanjaro, Everest Base Camp, Patagonia og Inca Trail er der ute og venter på at du skal gå over dem. Vi er stolte av vår rekord for vellykkede bestigninger (over 92% av våre reisende gjør det til toppen av Kili, avhengig av hvilken rute som velges f.eks.), men det er våre a lokale guider som gjør selve reisen like minneverdig som det å nå toppen. Og hvis du ikke liker store og krevende klatreturer, ikke fortvil; Vi har massevis av mindre krevende turer og ikoniske muligheter du også vil elske.

En fottur er noen ganger den eneste måten å se verden på!.
Kom ansikt til ansikt med en orang-utang på en regnskogsti på Borneo, eller utfordre deg selv med en topptur gjennom skyene til Afrikas høyeste fjell eller en bedagelig vandretur gjennom pittoreske landsbyer i Sør-Europa.

Vår enorme samling av fotturer omfatter alt fra toppturer til noen av verdens mest ikoniske fjellmassiver på alle kontinent til enkle vandreturer som passer for alle. Velg mellom ulike aktivitetsnivåer og innhold med naturskjønne omgivelser og inntrykk til turer med fokus på dyreliv eller koselige mat & drikkeopplevelser, fotturer ligger i vårt DNA.

Vi tilbyr nå det beste utvalget av fotturer over hele verden og sammen med langvarige forhold til våre lokale partnere i hvert land sikrer vi at vi alltid gir tilbake til lokalsamfunnene som besøkes. Vi bruker lokale ledere der det er mulig, bor i lokaleid innkvartering og våre samarbeidspartnere betaler noen av de høyeste lønningene til våre bærere og lokalt ansatte.

Så alt du trenger å gjøre er å sette en fot foran den andre.

 

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.