Chilean Picante Dish (Copyrigth Shutterstock 640727869)

Oppdag en verden av autentiske, appetittvekkende matreiser tilrettelagt og designet for å passe ethvert budsjett og appetitt.
Ønsker du å oppdage verden gjennom lokale retter og kulinariske opplevelser?

Da er matreiser noe for deg! På vår nettside kan du finne inspirasjon og informasjon om våre spennende matreiser som tar deg med på en smaksrik reise rundt i verden.

Matreiser kombinerer det beste av to verdener - fantastisk mat og unike kulturelle opplevelser. Enten du er en gourmetfanatiker, matentusiast eller bare elsker å prøve nye smaker, vil våre matreiser gi deg en dypere forståelse av forskjellige kulturer og samfunn gjennom deres matkultur.

Vi tilbyr et bredt utvalg av matreiser til destinasjoner over hele verden. Fra gatekjøkken i Thailand til gourmetbesøk i Frankrike, vil hver destinasjon gi deg en unik og autentisk kulinarisk opplevelse. Våre erfarne lokale guider vil ta deg med til skjulte perler og lokale spisesteder, hvor du kan smake på autentiske retter og lære mer om matlagingsteknikker og lokale råvarer.

Mat og drikke er en viktig del av de fleste av våre små gruppeturer, fra sykling i Andalucia til å utforske kongeriket Bhutan. Men vi arrangerer også en rekke dedikerte mat- og drikketurer, inkludert kombinert gå- og vinsmaking, samt sykling og vinsmaking. På disse eventyrene utforsker vi alle aspekter av gastronomi: våre eksperter, lokale turledere og spesialistguider vil forklare tradisjonene, opprinnelsen og påvirkningene til kjøkkenet og vise deg hvordan maten dyrkes, høstes og bringes til markedet. De tar deg også med til steder utenfor allfarvei som bare lokalbefolkningen vet om, hvor du kan smake på klassiske og mindre kjente spesialiteter. Fra tid til annen bretter vi også opp ermene og prøver oss på å lage en lokal godbit.

Se hvordan krydder dyrkes i India, støy med lokalbefolkningen på et marked i Vietnam, smak på den ferskeste, mest aromatiske gatematen i Thailand, søk etter den mest autentiske husmannskost i Tyrkia, prøv den utsøkte tapasen i Nord-Spania eller kok opp en brennende mat fest i Mexico.

Ved å ta utgangspunkt i våre klassiske turer og gi de et spesielt matfokus, har våre reiser som mål å virkelig få deg under huden på verdens mest spennende matkulturer. Det kan være å skjemme bort smaksløkene dine med smaksfylte karriretter på Sri Lanka, tappe din egen vin i Spania, lage soba-nudler på et matlagingskurs i Japan, eller spise buddhistisk mat på et klosterovernatting i Sør-Korea.

Dette er opplevelser i den virkelige verden med en «foodie»-vri: en del kultur, en del eventyr og tre deler deilige matopplevelser. Fra små turer til gastronomiske odysséer, vi får deg til å knaske, knaske, nippe og slurpe akkurat som lokalbefolkningen.
Uansett om du er vegetarianer, veganer eller har spesielle kostbehov, tilbyr vi matreiser som passer til alle. Vi ønsker å sikre at du har den beste matopplevelsen mulig, så vi tar hensyn til dine preferanser og behov når vi planlegger reisen.

Vi tror at mat er en utmerket inngangsport til å forstå kulturen og historien til et sted. På våre matreiser får du ikke bare muligheten til å smake på de mest deilige rettene, men også til å besøke lokale markeder, ta matlagingskurs og lære om tradisjonelle matlagingsteknikker. Du vil få en dypere forståelse av de lokale ingrediensene og historiene bak hvert måltid.

Bli med oss på en matreise og opplev hvordan mat kan bringe mennesker og kulturer sammen på en unik og smakfull måte. Utforsk verden gjennom ganen og la deg overraske av uforglemmelige matopplevelser. Velkommen til våre matreiser!

Utforsk verden gjennom ganen - Opplev kulinariske eventyr med REISEbazaar!Kontakt oss i dag for å finne ut mer og planlegge din neste gastronomiske reise!.

 

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.