Oppdag en verden av autentiske, appetittvekkende matreiser tilrettelagt og designet for å passe ethvert budsjett og appetitt.

Mat og drikke er en viktig del av de fleste av våre små gruppeturer, fra sykling i Andalucia til å utforske kongeriket Bhutan. Men vi arrangerer også en rekke dedikerte mat- og drikketurer, inkludert kombinert gå- og vinsmaking, samt sykling og vinsmaking. På disse eventyrene utforsker vi alle aspekter av gastronomi: våre eksperter, lokale turledere og spesialistguider vil forklare tradisjonene, opprinnelsen og påvirkningene til kjøkkenet og vise deg hvordan maten dyrkes, høstes og bringes til markedet. De tar deg også med til steder utenfor allfarvei som bare lokalbefolkningen vet om, hvor du kan smake på klassiske og mindre kjente spesialiteter. Fra tid til annen bretter vi også opp ermene og prøver oss på å lage en lokal godbit.

Se hvordan krydder dyrkes i India, støy med lokalbefolkningen på et marked i Vietnam, smak på den ferskeste, mest aromatiske gatematen i Thailand, søk etter den mest autentiske husmannskost i Tyrkia, prøv den utsøkte tapasen i Nord-Spania eller kok opp en brennende mat fest i Mexico.

Ved å ta utgangspunkt i våre klassiske turene og gi de et spesielt matfokus, har våre reiser som mål å virkelig få deg under huden på verdens mest spennende matkulturer. Det kan være å skjemme bort smaksløkene dine med smaksfylte karriretter på Sri Lanka, tappe din egen vin i Spania, lage soba-nudler på en matlagingskurs i Japan, eller spise buddhistisk mat på et klosterovernatting i Sør-Korea.

Dette er opplevelser i den virkelige verden med en «foodie»-vri: en del kultur, en del eventyr og tre deler deilige matopplevelser. Fra små turer til gastronomiske odysséer, vi får deg til å knaske, knaske, nippe og slurpe akkurat som lokalbefolkningen

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.