På swahili betyr ordet safari "reise". Uansett om det er gjennom de dyrelivrike slettene og gressområdene i Kenyas Masai Mara, det enorme økosystemet i Okavango Delta i en "dug-out" kano, eller zipping over Namibias sanddyner med quad bike, vil vi ta deg med på en reise du alltid vil huske.

Den opprinnelige formen av safari oppsto på de østre Afrikas savanner. Navnet safari er blitt utbredt til å omfatte store deler av verden, med dyreliv, slik at flere steder tilbyr forskjellige varianter, inklusive hvalsafari i nordnorske farvann og tigersafari i Asia (se også vårt tema dyreopplevelser & fotoreiser). Under denne kategorien er det fokusert på den klassiske reisen til Afrika i en eller annen form.

En safari kan fort bli en kostbar affære, men vi har heldigvis løsninger som skal kunne passe til alle budsjett, fra enkle klassiske Overland ekspedisjoner til de mest luksuriøse lodgene over hele det Afrikanske kontinentet. REISEbazaar har lang og solid erfaring med tilrettelegging av reiser til Afrika og kan tilby en spisset kompetanse med bred kunnskap fra hele kontinentet inkludert Vest- og Sentral Afrika i tillegg til de klassiske destinasjonene i Øst- og det sørlige Afrika.

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.