Wild Dogs, Selinda, Botswana (Copyright Thor Vaz De Leon)

Safari reiser: Opplev det ville Afrika på en uforglemmelig safarireise!

Safari betyr “reise” på swahili, og det er akkurat det du gjør når du drar på safari: du reiser gjennom fantastiske landskap, møter ulike kulturer og ser ville dyr i deres naturlige habitat. Det finnes mange forskjellige typer safari reiser, alt fra luksuriøse lodger til enkle teltleirer, fra store nasjonalparker til private reservater, fra klassiske Big Five til sjeldne arter. Uansett hva du velger, vil du få en uforglemmelig opplevelse som vil berike deg med kunnskap, minner og følelser.

Afrika er kjent for sine vakre landskap og storslåtte natur. Fra de endeløse savannene til de majestetiske fjellene og frodige regnskogene, vil du bli overøst med uforglemmelige øyeblikk av ærefrykt for naturens skjønnhet. Enten du ser soloppgangen over savannen eller bader i krystallklare innsjøer omgitt av fjell, vil hvert øyeblikk være preget av den utrolige skjønnheten som Afrika har å tilby

Opplev magien med en safarireise
Så hvorfor vente? Ta steget ut i naturen og utforsk Afrikas naturlige skatter på en spennende safarireise. Enten du velger å utforske de berømte nasjonalparkene i Kenya, oppdage de imponerende Victoriafallene i Zimbabwe eller se solnedgangen over den majestetiske Serengeti-sletten i Tanzania, vil en safarireise gi deg minner for livet. Planlegg din drømme-safarireise i dag og opplev magien på nært hold!

En safari kan fort bli en kostbar affære, men vi har heldigvis løsninger som skal kunne passe til alle budsjett, fra enkle klassiske Overland ekspedisjoner til de mest luksuriøse lodgene over hele det Afrikanske kontinentet. REISEbazaar har lang og solid erfaring med tilrettelegging av reiser til Afrika og kan tilby en spisset kompetanse med bred kunnskap fra hele kontinentet inkludert Vest- og Sentral Afrika i tillegg til de klassiske destinasjonene i Øst- og det sørlige Afrika.

REISEbazaar kan tilby alt fra små gruppereiser og enkle tradisjonelle overland ekspedisjoner til skreddersydde safarireiser med enkle bosteder til luksuriøse lodger.

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.