Leh To Manali, India (Copyrigth Exodus Valerie Parkinson)

En verden, to hjul. Sykkelferiene våre kommer i alle fasonger og størrelser, fra enkle bedagelige sykkelturer i Loire-regionen i Frankrike til en krevende klatre turer i Himalaya.

Enten du er en ivrig syklist eller mer en helgesyklist, synes vi sykling er en av de beste måtene å utforske verden på. Fra organiserte sykkelturer i små grupper i Japan til sykkelferier i Europa, det er en sykkeltur for deg.

Eller prøv å tråkke i lengden på Vietnam og komme under huden på den unike kulturen og maten, kanskje er du en skikkelig sporty type og vil etterligne proffene Tour de France på en benbrenningstur gjennom Pyreneene? Alle sykkelturene våre er klassifisert for å indikere vanskelighetsgraden, og det er tydelig opplyst i turprofilen varighet av hver etappe med terrengkjøring og mengden kjøretøysstøtte, for å hjelpe deg med å finne den perfekte matchen.

På sykkelferier kommer du i ett med omgivelsene og kan virkelig fordype deg i et reisemål. Reis lenger enn du kan til fots, og nyt friheten til å stoppe når du vil utforske skjulte områder som er utilgjengelige for biler og busser. I tillegg er det miljøvennlig og en sunn aktivitet. Finnes det en bedre måte å reise på?

REISEbazaar samarbeider med markedets ledende aktører av sykkelreiser og på all våre reiser har vi et team av profesjonelle guider, mekanikere og sjåfører som sørger for at du får en trygg, komfortabel og minneverdig reise. Du kan også leie kvalitetssykler, eller ta med din egen sykkel hvis du foretrekker det.

Når du blir med på en sykkelreise, får du ikke bare sykle i vakre omgivelser, men vil også kunne lære om historie, kultur, mat og folk i de landene du besøker. Du får også muligheten til å støtte lokale samfunn og miljøprosjekter gjennom våre mange sosiale ansvar-program i mange av stedene vi besøker.

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.