1920x660-family-holidays-morocco-family-ait-venhaddou-copyrigth-intrepid-travel.jpg

Våre opplevelsesreiser for familier er tilrettelagt for å inspirere den neste generasjonen av eventyrere.

REISEbazaar er en av få turoperatører med dedikerte familierundreiser og opplevelser for hele familien. Velg mellom flere hundre reiser spesialdesignet for familier. Møt barnefamilier fra andre land og knytt nye vennskap over landegrenser. Dette er en positiv og stimulerende måte å være sammen på som familie.

Å reise sammen som familie er en av livets største gleder. Det gir deg sårt tiltrengt tid sammen borte fra den daglige rutinen, lar foreldre dele reisekunnskapen sin og skaper minner som vil vare livet ut. Exodus familieferier er spesielt designet for å tilby en blanding av utdanning og utforskning, med mye nedetid slik at dere alle kommer tilbake uthvilt. Vi har eventyr over hele verden, fra dyreopplevelser til pizzaslaging, og alle gir deg og din familie sjansen til å utforske og lære sammen.

Hver familieeventyrferie har blitt laget med ett av to spesifikke aldersgrupper i tankene (9-12 og 13-16), men det betyr ikke at barn utenfor den aldersgruppen ikke vil være velkomne. Hver tur har også en barnesentrert aktivitetsgradering som forteller deg hvor utfordrende turen vil være for barn. Dette karaktersystemet er basert på hvor travel og fysisk utfordrende reiseruten er, og hvor mye tid som brukes på å reise fra sted til sted.

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.