Vi leter nå etter din drømmereise

Matreiser til verdens beste kulinariske destinasjoner

SpainOppdag en verden av autentiske, appetittvekkende matturer, laget for å passe for alle. Disse reisene har da selvsagt fokus på regionale spesialiteter på grasrot nivå og tar utgangspunkt i noen av verdens mest spennende matdestinasjoner. Dette kan være å labbe rundt på Thailands mange matmarkeder, smake og lære å lage peruanske delikatesser under veiledning av lokale lidenskapelige kokker, eller ha en vandring gjennom Toscanas mange vingårder.

Alle våre tradisjonelle ekte opplevelsene med en liten matvri; en del kultur, en del opplevelser og 3 deler lekker og deilig matopplevelser. Fra våre "bite-size" reiser til episke gastronomiske opplevelser vil vi få deg gumlende, knasende, drikkende og slurpende som de lokale!

Vi har delt inn våre matopplevelsesreiser i 3 ulike deler;
  • Real Food Adventures 8-15 dager - Disse reisene går da mer inn i dybden i de landene du besøker for å komme tettere på destinasjonens matkultur. Prøv ut de ferskeste råvarene på lokale marked, møt økologiske bønder , finn den beste gatematen og lær om variasjoner mellom de ulike delene av et land. Men selv om disse turene er fullpakket av smaker har vi fortsatt ikke glemt de kulturelle innslagene, historiske høydepunkter og massevis av lokale innslag, de er bare satt sammen på en smakfull måte
  • Bite-Sized Breaks 2-3 dager - Hvis du kun ønsker en liten smakebit på en regions lokale matkulturer er dette den beste løsningen for deg. Her går vi gjerne i dybden i en spesiell region og gir deg et innblikk i matretter og tradisjoner. Om det skulle være på et marked i Beijing eller Limas spesielle lukter og smaker, matlaging teknikker i det nordlige India, gjør disse forslagene en perfekt kombinasjon med noen av våre mange temareiser som en ekstra smakebit.
  • Urban Appetisers 2-6 timer - Dette er våre kompakte matopplevelser, laget for å klare så mye som mulig av en bys mattradisjoner på kortest mulig tid når du kanskje ankommer en ny by. Det er ikke alltid like lett å finne de beste og mest autentiske stedene å spise lokalt men med Urban Adventures gir vi deg virkelig muligheten til å oppleve noe av det beste ved å reise, lokale matretter, restauranter og barer

 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet