Vi leter nå etter din drømmereise

Matreiser til verdens beste kulinariske destinasjoner

SpainOppdag en verden av autentiske, appetittvekkende matturer, laget for å passe for alle. Disse reisene har da selvsagt fokus på regionale spesialiteter på grasrot nivå og tar utgangspunkt i noen av verdens mest spennende matdestinasjoner. Dette kan være å labbe rundt på Thailands mange matmarkeder, smake og lære å lage peruanske delikatesser under veiledning av lokale lidenskapelige kokker, eller ha en vandring gjennom Toscanas mange vingårder.

Alle våre tradisjonelle ekte opplevelsene med en liten matvri; en del kultur, en del opplevelser og 3 deler lekker og deilig matopplevelser. Fra våre "bite-size" reiser til episke gastronomiske opplevelser vil vi få deg gumlende, knasende, drikkende og slurpende som de lokale!

Vi har delt inn våre matopplevelsesreiser i 3 ulike deler;
 • Real Food Adventures 8-15 dager - Disse reisene går da mer inn i dybden i de landene du besøker for å komme tettere på destinasjonens matkultur. Prøv ut de ferskeste råvarene på lokale marked, møt økologiske bønder , finn den beste gatematen og lær om variasjoner mellom de ulike delene av et land. Men selv om disse turene er fullpakket av smaker har vi fortsatt ikke glemt de kulturelle innslagene, historiske høydepunkter og massevis av lokale innslag, de er bare satt sammen på en smakfull måte
 • Bite-Sized Breaks 2-3 dager - Hvis du kun ønsker en liten smakebit på en regions lokale matkulturer er dette den beste løsningen for deg. Her går vi gjerne i dybden i en spesiell region og gir deg et innblikk i matretter og tradisjoner. Om det skulle være på et marked i Beijing eller Limas spesielle lukter og smaker, matlaging teknikker i det nordlige India, gjør disse forslagene en perfekt kombinasjon med noen av våre mange temareiser som en ekstra smakebit.
 • Urban Appetisers 2-6 timer - Dette er våre kompakte matopplevelser, laget for å klare så mye som mulig av en bys mattradisjoner på kortest mulig tid når du kanskje ankommer en ny by. Det er ikke alltid like lett å finne de beste og mest autentiske stedene å spise lokalt men med Urban Adventures gir vi deg virkelig muligheten til å oppleve noe av det beste ved å reise, lokale matretter, restauranter og barer

 


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.