Oversikt

La deg forføre av Indonesias naturlige skjønnhet og kulturelle rikdom. Utforsk paradisiske strender, mystiske templer og en rik kultur som vil berøre ditt hjerte. Velkommen til en uforglemmelig reiseopplevelse i Indonesia.

Indonesia er et mangfoldig og fortryllende reisemål som vil ta pusten fra deg. Med over 17 000 øyer har landet et overflod av naturlig skjønnhet, inkludert spektakulære strender, frodige regnskoger og majestetiske vulkaner. Utforsk kulturelt rike byer som Bali og Yogyakarta, hvor tradisjonelle templer og historiske monumenter venter. Dykk ned i Indonesias rike kulturarv gjennom tradisjonelle danseforestillinger, fargerike markeder og autentisk matopplevelser.
Uansett om du er en eventyrlysten reisende, en strandløver eller en kulturinteressert, vil Indonesia tilby en uendelig liste over opplevelser og minner som vil vare livet ut.

Indonesia er et kaleidoskop av et land som går 5000 km langs ekvator. Med en befolkning på rundt 238 millioner mennesker, er det verdens fjerde mest folkerike land. Med sine mange øyer består Indonesia av forskjellige etniske, religiøse og flerspråklige grupper. Det er ikke bare kulturen som er mangfoldig her, og du kan både finne hvite strender hvor du hører palmesus og frodige skoger med eksotisk dyreliv og lyden av orangutanger i det fjerne, men fortsatt få en viss zen-følelse.

På en tur til Indonesia vil du oppdage imponerende hinduistiske templer, fantastiske risterrasser –resultatet av mer enn 2000 års kulturell utveksling mellom India og Sørøst-Asia – og Borobudur, det største buddhistiske tempelet i verden. Reiser du til de eventyrlige øyene Java og Lombok kan du bestige stratovulkanen Gunung Rinjani og få med deg spektakulære soloppganger, gamle templer og vandre gjennom lokale landsbyer underveis. Når det kommer til vulkaner, kan nesten ingen land måle seg med Indonesia. Plassert midt i ildringen i Stillehavet, har den sørøstasiatiske øygruppen mer aktive vulkaner enn noe annet sted på jorden. Resultatet er et frodig og fruktbart land som har utviklet en spennende, rik og mangfoldig kultur.

Hvilke naturlige attraksjoner bør man se i Indonesia?
Indonesia er et fantastisk land med rikelig med naturlige attraksjoner som vil ta pusten fra deg. Her er noen av de mest populære stedene som du bør se når du besøker Indonesia:

 • Bali – Denne ene øya er kanskje Indonesias mest kjente reisedestinasjon. Her kan du la deg bli trukket inn i kaoset i Kuta eller bli overveldet av de flotte byene Seminyak og Kerobokan. Sør i landet kan du surfe på ville strender eller bare slappe av på Nusa Lembongan. Du kan også besøke familievennlige Sanur eller nyte en overdådig ferie på Bukithalvøya. Landsbyen Ubud, som har den verdenskjente apeparken, er også verdt ett besøk. Husk bare å ikke ta med deg verdifulle ting når du går inn i parken – apene er notoriske for å stjele fra turister!
 • Maninjau innsjøen Vest-Sumatra – denne befinner seg litt utenfor de vanlige turiststiene, i en region hvor mange naturlige underverker fortsatt kan bli funnet. Innsjøen befinner seg i et vulkankrater 461 meter over havet. For å nå denne destinasjonen må du gjennom litt av en tur og veiene hit er både noe svingete og bratte, men den fantastiske utsikten over den blå innsjøen og dalene rundt er absolutt verdt det. Innsjøen er en av de mest fredelige stedene i landet, langt borte fra kjaset og maset i de større byene.
 • De tusen øyene – Bare en 90 minutters hurtigbåttur fra strandpromenaden Ancol i Jakarta ligger blant annet den vakre øya Pulau Macan, også kalt Tigerøya. Her ville du finne en fantastisk utsikt, krystallklart vann, hvit sand, flotte snorklingplasser i et godt bevart miljø, fersk mat som får magen til å rumle, og en avslappet atmosfære. Det er et kun et feriested på øya, som også er bærekraftig.
 • Dykking - Indonesia er et ev verdens beste destinasjoner for dykking og navn som Raja Ampath, Sulawesi og Komodo er alle dykkereisemål som er verdenskjente og ikke uten grunn. Se mer om dykking på våre dedikerte dykkersider på www.dykkebazaar.no
 • Sulawesi - Hva du kan oppleve på Sulawesi er like forførende som formen av denne unike destinasjonen. Akkurat som denne tropiske øya med spredte lemmer ble dannet av den komplekse og noen ganger voldelige forbindelsen mellom tektoniske plater, er dens fascinerende sosiale vev et resultat av den komplekse og noen ganger voldelige forbindelsen mellom etniske grupper, religioner og økosystemer. Flankert av frådende vann og dykking i verdensklasse, er Sulawesis indre fjellrike dekket av tett jungel. Her overlever sjeldne arter som nattlige tarsiere (liten primat art) og flamboyante hammerovnøner (Maleo Birds) – det samme gjør stolte kulturer, lenge isolert av ugjennomtrengelig topografi og inngrep fra dagens moderne samfunn. Møt innbyggerne fra Toraja Highlands, med deres forseggjorte begravelsesseremonier og vakre arkitektur; Minahasanene i nord, som tilbyr krydrede retter laget av alt fra fisk til stuet skogrotte; og lavlandet og kysten Bugis, Indonesias mest (u)kjente sjøfolk. Det hele kombineres – landet og folket – for å gjøre Sulawesi til en av de mest overbevisende øyene i Indonesia. For deg som dykker er selvsagt Lembeh et kjent landemerke og av mange regnet som verdens beste sted for makro dykking.
 • Kalimantan - den vidstrakte indonesiske delen av Borneo – er et eventyr i alle betydninger av ordet. Avsidesliggende jungel, slyngende elver og indre fjell gir uendelige muligheter for episke fotturer i regnskogen, mens byene er lavmælte og lite besøkt av indonesisk standard. Du kan reise hit i flere uker uten å møte en annen utlending, og i det minste litt kunnskap om Bahasa Indonesia anbefales. Kalimantans naturressurser har gjort det til et hovedmål for utnyttelse av dets naturressurser, og dets en gang så rike dyreliv og rike tradisjonelle kulturer er truet. Beskyttede områder betyr at dette fortsatt er det beste stedet i verden for autentiske møter med en av de kanskje mest imponerende primatene i verden, orangutangen og dele den gjenværende jungelen med akrobatiske gibboner og snabelaper. Urbefolkningen, samlet kjent som Dayak, har lenge levd i samspill med dette rike landskapet, og langhusene deres kan bli funnet i nærheten av Kalimantans mange vannveier, og skaper en følelse av fellesskap uten sidestykke andre steder i landet.
 • Andre «must see» reisemål i Indonesia vil være f.eks. følgende øyer;
  • Komodoøyene: for å oppdage de voldelige komodoøglene i deres eneste habitat (det skal innføres strenge besøksregler fro disse øyene og det er mulig at de blir stengt for turister, men det vil fortsatt være mulig å komme på nært hold på en av naboøyene. Beste måte for å oppdage dette området er på et minicruise med lokale båter (3 dager / 2 netter er anbefalt)
  • Papua: er destinasjonen for deg som vil oppleve dramatisk natur og etnisk urbefolkning som fortsatt holder på sin 1000-år gamle tradisjoner i høylandet på Papua. Papua er også en av verdens beste dykkerdestinasjoner med steder som Raja Ampath og Misool som de største trekkplastrene.
  • Java: Allsidige Java er en av verdens mest folkerike øyer og er sterkt muslimsk. Her finner du enorme tempelkomplekser som Borodhbudur, mektige vulkaner, innbydende strener og kongelige byer og vakker natur og et rikt kulturinnhold.

Hva bør man oppleve av kultur i Indonesia?
Indonesia er et land med en rik og mangfoldig kultur, og det er mange kulturelle opplevelser å få med seg under ditt besøk. Her er noen av de mest populære kulturelle opplevelsene i Indonesia:

 • Wayang Kulit: Dette er en tradisjonell indonesisk skyggeteaterforestilling som forteller historier fra hinduistisk epikk, Ramayana og Mahabharata.
 • Batikkunst: Batikk er en gammel teknikk for å lage trykket tekstil. I Indonesia er det en populær kunstform, og du kan besøke lokale verksteder og se hvordan batikken blir laget.
 • Gamelan-musikk: Gamelan er en tradisjonell musikkform i Indonesia, som spilles på metallinstrumenter som xylofoner, gonger og cymbaler.
 • Toraja-kulturen: Toraja-folket på Sulawesi-øya har en unik kultur og tradisjon som inkluderer begravelsesritualer som kan vare i flere dager.
 • Balinesisk dans: Balinesisk dans er en vakker og elegant dans som utføres ved templer under religiøse og kulturelle arrangementer.

Det er mange flere kulturelle opplevelser å få med seg i Indonesia, men disse fem er blant de mest unike og minneverdige.

Gjennomsnittstemperatur og nedbør for Indonesia (Denpassar, Bali)
Måleenheter= ºC og mm/måned. Varmeste måned: november (28ºC), Kaldeste måned: august (26ºC) / Våteste måned: januar (140.9mm) - Alle verdier basert perioden 2005-2015
Average temperatures and rainfall in Bali, Indonesia
Hvordan er været? I Indonesia vil du stort sett oppleve temperaturer mellom 21˚C and 33˚C på havnivå, og det er alltid kaldere temperaturer i fjellene. I teorien kan man dele månedene inn i en regnsesong og en tørkesesong, selv om det ofte er vanskelig å se forskjellen. Generelt er landets våteste måneder mellom november og april (du vil oppleve aller mest regn i løpet av januar og februar), og de tørreste månedene er mellom mai og oktober. I det nordlige Sumatra, derimot, er dette værmønsteret reversert. Landet har en høy luftfuktighet som kan bli hele 75%. Med landets topografi og mange regioner vil det være store forskjeller og for en mer detaljert beskrivelse av værforhold - klikk her
Beste tid til å besøke landet? Det er best å besøke Indonesia i løpet av tørkesesongen (mellom mai og oktober), men det er veldig avhengig av hva du har tenkt å gjøre i landet. Hvis du har tenkt deg opp på noen av landets mange vulkaner er det best om du drar i løpet av tørkesesongen, fordi noen vulkaner blir stengt for klatrere og turgåere i løpet av regnsesongen. Hvis du har lyst til å surfe, burde du undersøke værmønstrene på det spesifikke stedet eller stranden du har tenkt deg til. Hvis du skal på badeferie fraråder vi deg sterkt å dra i løpet av regnsesongen, for da er strendene som oftest veldig forsøplet.
Myntenhet: I Indonesia brukes det Rupiah (Rp) og 1 Rp = 100 sen. Du kan bruke kredittkort på de fleste hotellene og restaurantene i landet i tillegg til i de største byene. Skal du reise til mindre landsbyer eller provinser burde du derimot alltid ha med deg kontanter.
FreeCurrencyRates.com
Tips: Det er ikke forventet at du tipser et visst prosentbeløp, men hvis du er tilfreds med betjeningen og det ikke allerede er blitt lagt til en serviceavgift, kan du legge igjen 5000 Rp, 10% eller mer (dette blir for eksempel forventet i Bali). De fleste hotell og restauranter vil legge til 21% på regningen for skatt og service (også kjent som ‘plus plus’).  Du kan også gi enhver person du føler er ekstra serviceinnstilt (som taxisjåfører eller dørvoktere) mellom 5000 og 10,000 Rp.

Interessante fakta
Indonesia er et land fylt med fascinerende og mangfoldige fakta. Fra sitt enorme øyriket og kulturelle mangfold til aktive vulkaner og rik dyreliv, byr Indonesia på en uendelig rekke av interessante oppdagelser. Utforsk landets kunst og håndverk, nyt den unike kaffen og bli overrasket av den varierte religionsbakgrunnen. La oss dykke inn i noen av de mest spennende faktaene om Indonesia

 1. Verdens største blomst, Rafflesia Arnoldii, kan vei så mye som 7 kg og gror bare på øya Sumatra i Indonesia. Blomsterbladene kan bli en halv meter lange og 2.5 cm tjukke.
 2. Innsjøen Toba, som også befinner seg på øya Sumatra, er verdens største vulkanske innsjø.
 3. Verdens største pakke med hurtignudler ble laget i Bali i 2005. Den hadde dimensjonene 340 cm x 235.5 cm x 47 cm og veide 665 kg.
 4. Mangfoldig kultur: Indonesia er hjemmet til over 300 forskjellige etniske grupper, som snakker mer enn 700 språk og dialekter. Dette gjør Indonesia til et av de mest kulturelt mangfoldige landene i verden.
 5. Øyriket: Indonesia består av over 17 000 øyer, noe som gjør det til det største øyriket i verden. Noen av de mest kjente øyene inkluderer Bali, Java, Sumatra, Borneo og Lombok.
 6. Aktiv vulkansk land: Indonesia ligger i "The Ring of Fire", et område med høy vulkansk aktivitet. Landet har over 130 aktive vulkaner, inkludert Mount Bromo, Mount Rinjani og det beryktede Krakatau.
 7. Artsrikhet: Indonesisk kunst og håndverk er kjent over hele verden. Landet er spesielt kjent for batik, tradisjonell tekstilkunst, og wayang kulit, tradisjonelle skyggeteaterforestillinger.
 8. Dyrelivets paradis: Indonesias naturlige mangfold er hjemmet til en rekke unike dyrearter. Det inkluderer den sjeldne Komodo-dragen, orangutanger, tigre, elefanter, Sumatra-neshorn og det fargerike korallrevet i Raja Ampat.
 9. Verdens største muslimske befolkning: Indonesia har den største muslimske befolkningen i verden. Islam er landets største religion, men Indonesia er også hjemmet til en rekke andre religioner, inkludert hinduisme, buddhisme og kristendom.
 10. Kaffeelskers paradis: Indonesia er en stor produsent av kaffe, spesielt kjent for sin unike og smaksrike kaffe, som Kopi Luwak. Kopi Luwak er kjent som verdens dyreste kaffe og er laget av kaffebønner som er spist og deretter passert gjennom fordøyelsessystemet til en asiatisk palmesivett.

Indonesia er et land med en rik kultur, et fantastisk naturlandskap og en fascinerende historie. Dette gjør det til et spennende reisemål for eventyrlystne reisende som ønsker å oppdage unike opplevelser og oppleve mangfoldet i denne fantastiske nasjonen.

Festivaler
Indonesia er kjent for sitt livlige og fargerike festivalutvalg som feirer landets kultur, religion og tradisjoner. Fra den spektakulære prosesjonen av Nyepi-festivalen til den blendende skjønnheten i Toraja-festivalen, tilbyr Indonesia et mylder av festivaler som er fulle av farger, musikk, dans og folkelige tradisjoner. Opplev den pulserende atmosfæren og den unike feststemningen som disse festivalene bringer med seg, og få et glimt av Indonesias kulturelle arv og stolte festtradisjoner. Her er noen av de mest kjente festivalene i Indonesia:

 • Nyepi: Nyepi er den balinesiske nyttårsfeiringen og er kjent som "stille dag". Det er en dag med stillhet, refleksjon og meditasjon, der innbyggerne holder seg innendørs og avstår fra alle aktiviteter.
 • Galungan: Galungan er en balinesisk hindufestival som feires for å markere seieren av godt over ondskap. Det er en tid for å tilbe forfedrene og pynte templene med fargerike dekorasjoner.
 • Toraja-festivalen: Denne festivalen finner sted i Tana Toraja-regionen på Sulawesi-øya. Festivalen inkluderer tradisjonelle begravelsesritualer, hvor det holdes store seremonier for å hedre de avdøde.
 • Waisak: Waisak, også kjent som Buddha-dagen, feires over hele Indonesia for å markere Buddhas fødsel, oppvåkning og nirvana. Det er prosesjoner, bønner og seremonier som holdes ved buddhistiske templer.
 • Pesta Danau Toba: Denne festivalen finner sted ved innsjøen Toba på Sumatra-øya og inkluderer tradisjonelle danser, musikk, båtregattaer og kulturelle opptredener. Det er en feiring av den batakiske kulturen.
 • Kasada: Kasada-festivalen holdes ved vulkanen Mount Bromo på Java-øya. Folket utfører tradisjonelle ritualer og ofrer mat og dyr til gudene som en takknemlighet for deres velsignelser.Jember
 • Fashion Carnaval: Dette er en spektakulær mote- og kulturell begivenhet som finner sted i Jember, Øst-Java. Festivalen viser kreative kostymer, fargerike parader og danseopptredener.
 • Bau Nyale festivalen (februar/mars) - Denne festivalen holdes i Lombok hvert år og folk fra hele landet strømmer til denne øya for å se den første nyale-fisken som blir fanget i løpet av begivenheten. Den fangede fisken blir stekt i bananblader med en gang, så her har du en god mulighet til å få smakt på helt fersk sjømat!
 • Asmat Cultural Festival - Denne UNESCO-godkjente festivalen arrangeres for å bevare kulturen til Asmatstammen, som bor i den indonesiske provinsen Papua. I løpet av festivalen kan du få et helt unikt innsyn i stammens kultur og i tillegg lære mer om historien deres. Hvis du besøker denne fantastiske begivenheten vil du også kunne beundre tradisjonelle danser og delta i auksjoneringer av tradisjonelt håndverk.
 • Dragefestivalen i Bali (juli) - Drar du til denne fargerike festivalen vil du se hundrevis av gigantiske tradisjonelle drager i alle slags moderne design og former som stiger opp mot den nydelige blå himmelen i byen Padang, som er nærme stranden Sanur. Festivalen er åpen for alle, og du vil se både voksne, barn og til og med internasjonale dragerflygere.

Disse festivalene gir en unik mulighet til å oppleve Indonesias kulturelle rikdom, tradisjoner og feiring av mangfoldet i landet. Det er en sjanse til å delta i livlige seremonier, oppleve tradisjonell musikk og dans, og smake på autentisk indonesisk mat.

Hvordan kan man organisere den perfekte bryllupsreise til Indonesia?
Indonesia er et fantastisk reisemål for å feire kjærligheten på en bryllupsreise. Landet har alt fra vakre strender og øyer, til kultur og en spennende historie. Her er noen tips til hvordan du kan organisere den perfekte bryllupsreisen til Indonesia.

Først og fremst, bestem dere for hvilke områder dere ønsker å besøke. Bali er et populært valg på grunn av sine hvite strender og krystallklart vann. Ubud på Bali er også et flott sted å besøke for å oppleve den lokale kulturen og det vakre landskapet. Lombok er en annen øy som er verdt å besøke, spesielt for de som ønsker en mer avslappende og rolig atmosfære.

Når det kommer til overnatting, er det mange luksuriøse hotell og villaer å velge mellom på Bali og Lombok. Vurder også å bo på mindre, mer private overnattingssteder som bungalower og hytter, for å oppleve mer av det lokale livet.

For å gjøre bryllupsreisen enda mer spesiell, kan dere vurdere å ta en romantisk båttur ved solnedgang, eller en tur til en av de vakre øyene rundt Indonesia. Det er også mulig å bestille et privat fotoshoot på en av de vakre strendene, for å fange minnene fra denne spesielle tiden.

Indonesia er en ideell destinasjon for bryllupsreiser, med sitt vakre landskap, eksotiske strender og romantiske atmosfære. Her er noen grunner til å velge Indonesia for din bryllupsreise:

 • Paradisiske strender: Indonesia har noen av verdens mest fantastiske strender, som Bali, Lombok og Gili-øyene. Disse pittoreske områdene tilbyr turkisblått vann, hvite sandstrender og spektakulære solnedganger, perfekt for romantiske øyeblikk.
 • Luksuriøse feriesteder: Landet er kjent for sine luksuriøse feriesteder og bungalower som tilbyr privatliv og avslapning. Du kan velge mellom en rekke eksklusive ferieanlegg som tilbyr bryllupspakker, spa-behandlinger og romantiske middager.
 • Kulturell opplevelse: Indonesia har en rik kultur og historie som kan berike din bryllupsreise. Besøk templene i Ubud, opplev tradisjonell balinesisk dans eller utforsk de historiske stedene i Yogyakarta for å få et glimt av landets unike kulturarv.
 • Eventyr og natur: For de som søker eventyr, tilbyr Indonesia fantastiske muligheter for aktiviteter som fjellklatring på Mount Rinjani, snorkling eller dykking i Raja Ampat-området, eller trekking gjennom de frodige regnskogene i Sumatra.
 • Spa og velvære: Indonesia er kjent for sine spa- og velværetilbud, og du kan nyte avslappende massasjebehandlinger og tradisjonelle indonesiske skjønnhetsbehandlinger for å skjemme bort deg selv og din partner.

Enten dere er ute etter avslapning på en luksuriøs strandferie, en kulturell opplevelse eller et eventyr i naturen, vil Indonesia tilby en uforglemmelig bryllupsreiseopplevelse. Landets naturlige skjønnhet, gjestfrihet og romantiske atmosfære vil legge til en ekstra gnist til ditt spesielle øyeblikk som nygifte.

Indonesia er virkelig et fantastisk reisemål for en bryllupsreise. Med vakre strender, spennende aktiviteter, og en rik kultur og historie, vil dette landet gi dere minner som vil vare livet ut. Planlegg deres perfekte bryllupsreise til Indonesia i dag.

Hvilke strender er best å besøke i Indonesia?
Indonesia er hjemmet til noen av verdens mest spektakulære strender. Med over 17 000 øyer å velge mellom, kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilke strender man skal besøke. Her er noen av de beste strendene i Indonesia som bør være på listen til enhver reisende:

 • Bali: har noen av de mest berømte strendene i Indonesia, inkludert Kuta Beach, Seminyak Beach og Nusa Dua Beach. Disse strendene er kjent for sin hvite sand, klare vann og gode surfevilkår.
 • Gili-øyene: består av tre små øyer som ligger mellom Bali og Lombok. Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air er alle berømte for sin hvite sand, turkise vann og spektakulære solnedganger.
 • Raja Ampat: er et øyrike i vestlige Indonesia som er kjent for sin fantastiske dykking og snorkling. Strendene her er isolerte og rustikke, men tilbyr en utrolig naturopplevelse som ikke finnes andre steder i verden.
 • Komodo Nasjonalpark: er kjent for sine berømte drager, men det er også et flott sted å besøke for strandelskere. Pink Beach er spesielt populær for sin rosa sand, som skapes av knuste koraller og skjell.
 • Lombok: har noen av de vakreste og mest uberørte strendene i Indonesia, inkludert Kuta Beach og Selong Belanak Beach. Disse strendene er perfekte for å slappe av og nyte solen og havet.

Uansett hvilken strand du velger å besøke i Indonesia, er du garantert en utrolig vakker opplevelse. Fra hvite sandstrender til rosa sandstrender og spektakulære solnedganger, er det noe for enhver smak. Planlegg din drømmereise til Indonesia i dag og opplev noen av de beste strendene i verden.

Matopplevelser
Indonesia er kjent for sin varierte og smakfulle matkultur. Her er noen av de mest kjente matopplevelsene du kan nyte i Indonesia:

 • Nasi Goreng: En klassisk indonesisk rett, nasi goreng er stekt ris med forskjellige ingredienser som grønnsaker, egg, kjøtt eller reker. Den er ofte krydret med soyasaus og serveres med krydret sambal (chilisaus).
 • Satay: Dette er grillede kjøttspyd som er marinert i krydret saus, vanligvis laget av peanøtter eller soyasaus. Satay kan være laget av kylling, biff, lam eller svinekjøtt og serveres ofte med ris og en deilig peanøttsaus.
 • Rendang: En av Indonesias mest kjente retter, rendang er en langsomt kokt kjøttrett (vanligvis biff) i en rik og krydret kokosmelksaus. Det er kjent for sin komplekse smak og mørt kjøtt.
 • Gado Gado: En fargerik og sunn salat, gado gado består av en blanding av dampede eller kokte grønnsaker, tofu, tempeh (fermentert soyaprodukt) og hardkokte egg, servert med en deilig peanøttsaus.
 • Soto: En populær indonesisk suppe, soto kommer i forskjellige varianter rundt om i landet. Den er vanligvis laget med kjøtt (kylling, biff eller lam), risnudler og en krydret buljong, og serveres med forskjellige toppings og krydder.
 • Rujak: En frisk og krydret fruktsalat, rujak er laget av en blanding av tropiske frukter som papaya, ananas, mango og jicama, servert med en søt og krydret saus laget av tamarind, chilipasta og peanøtter.
 • Durian: Indonesias mest kontroversielle frukt, durian, er kjent for sin unike lukt og kremete tekstur. Enten du elsker eller hater den, er det en opplevelse å smake på denne kjente frukten.

Indonesisk mat er preget av spennende smaker, krydder og ferske ingredienser. Det er en kulinarisk reise som vil utforske din smaksløker og gi deg en unik opplevelse av landets mangfoldige matkultur.

Se våre reiser til dette reisemålet