Vi leter nå etter din drømmereise

Indonesia – en oppdagelsesferd av smaker, farger og nydelig natur

IndonesiaIndonesia er et kaleidoskop av et land som går 5000 km langs ekvator. Med sine mange øyer består landet av flere forskjellige etniske, religiøse og flerspråklige grupper, men det er ikke bare kulturen som er mangfoldig her. Du vil oppdage hvite strender med palmesus, frodige skoger,  eksotisk dyreliv og lyden av orangutanger i det fjerne, men fortsatt få en viss zen følelse.
På en tur til Indonesia vil du oppdage imponerende hinduistiske templer, fantastiske risterrasser –resultatet av mer enn 2000 års kulturell utveksling mellom India og Sørøst-Asia – og Borobudur, det største buddhistiske tempelet i verden. Reiser du til de eventyrlige øyene Java og Lombok kan du bestige stratovulkanen Gunung Rinjani og få med deg spektakulære soloppganger, gamle templer og gåturer til lokale landsbyer. Når det kommer til vulkaner, kan nesten ingen land måle seg med Indonesia. Plassert midt i ildringen i Stillehavet, har den sørøstasiatiske øygruppen mer aktive vulkaner enn noe annet sted på jorden. Resultatet er et frodig og fruktbart land som har utviklet en spennende, rik og mangfoldig kultur.
Høydepunkter
 • De tusen øyer – En 90 minutters hurtigbåttur fra strandpromenaden Ancol i Jakarta ligger den vakre øya Pulau Macan, også kalt Tigerøya. Her vil du oppleve en fantastisk utsikt, krystallklart vann, hvit sand, områder perfekte for snorkling, fersk mat som får magen til å rumle og en avslappet atmosfære. Det er kun et feriested på øya, som også er bærekraftig. 
 • Bali – Denne øya er kanskje Indonesias mest kjente reisedestinasjon. Her kan du la deg bli trukket inn i kaoset i Kuta eller bli overveldet av de flotte byene Seminyak og Kerobokan. Sør i landet kan du surfe på ville strender eller bare slappe av på Nusa Lembongan. Du kan også besøke familievennlige Sanur eller nyte en overdådig ferie på Bukithalvøya. Landsbyen Ubud, hvor du også vil finne den kjente apeparken, er også verdt ett besøk. Du må bare huske å ikke ta med deg verdifulle ting når du går inn i parken – apene er notoriske for å stjele fra turister!
 • Maninjau innsjøen, Vest-Sumatra – denne befinner seg litt utenfor de vanlige turiststiene, i en mer urørt del av landet. Innsjøen befinner seg i et vulkankrater 461 meter over havet. For å nå denne destinasjonen må du gjennom litt av en tur og veiene hit er både svingete og bratte, men den fantastiske utsikten over den blå innsjøen og dalene rundt er absolutt verdt det. Innsjøen er et av de mest fredelige stedene i landet, langt borte fra kjaset og maset i de større byene.

Antall turer funnet: 157
load more
 
Gjennomsnittstemperatur og nedbør for Indonesia (Denpassar, Bali)
Måle enheter= ºC og mm/måned. Varmeste måned: november (28ºC), Kaldeste måned: august (26ºC) / Våteste måned: januar (140.9mm) - Alle verdier basert perioden 2005-2015.
Average temperatures and precipitation in Denpassar (Bali), Indonesia

Hvordan er været? I Indonesia vil du stort sett oppleve temperaturer mellom 21˚C and 33˚C på havnivå, og det er alltid kaldere temperaturer i fjellene. I teorien kan man dele månedene inn i en regnsesong og en tørkesesong, selv om det ofte er vanskelig å se forskjellen. Generelt er landets våteste måneder mellom november og april (du vil oppleve aller mest regn i løpet av januar og februar), og de tørreste månedene er mellom mai og oktober. I det nordlige Sumatra, derimot, er dette værmønsteret reversert. Landet har en høy luftfuktighet som kan bli hele 75%. Med landets topografi og mange regioner vil det være store forskjeller og for en mer detaljert beskrivelse av værforhold - klikk her
Beste tid til å besøke landet? Det er best å besøke Indonesia i løpet av tørkesesongen (mellom mai og oktober), men det er veldig avhengig av hva du har tenkt å gjøre i landet. Hvis du har tenkt deg opp på noen av landets mange vulkaner er det best om du drar i løpet av tørkesesongen, fordi noen vulkaner blir stengt for klatrere og turgåere i løpet av regnsesongen. Hvis du har lyst til å surfe, burde du undersøke værmønstrene på det spesifikke stedet eller stranden du har tenkt deg til. Hvis du skal på badeferie fraråder vi deg sterkt å dra i løpet av regnsesongen, for da er strendene som oftest veldig forsøplet.
Myntenhet: I Indonesia brukes det Rupiah (Rp) og 1 Rp = 100 sen. Du kan bruke kredittkort på de fleste hotellene og restaurantene i landet i tillegg til i de største byene. Skal du reise til mindre landsbyer eller provinser burde du derimot alltid ha med deg kontanter.
Tips: Det er ikke forventet at du tipser et visst prosentbeløp, men hvis du er tilfreds med betjeningen og det ikke allerede er blitt lagt til en serviceavgift, kan du legge igjen 5000 Rp, 10% eller mer (dette blir for eksempel forventet i Bali). De fleste hotell og restauranter vil legge til 21% på regningen for skatt og service (også kjent som ‘plus plus’).  Du kan også gi enhver person du føler er ekstra serviceinnstilt (som taxisjåfører eller dørvoktere) mellom 5000 og 10,000 Rp.

Interessante fakta: Det mange kanskje ikke vet er at Indonesia har en rekke verdensrekorder.
 • Verdens største blomst, Rafflesia Arnoldii, kan veie så mye som 7 kg og gror bare på øya Sumatra i Indonesia. Blomsterbladene kan bli en halv meter lange og 2.5 cm tykke.
 •  Verdens største vulkanske innsjø, Toba, befinner seg også på øya Sumatra,.
 • Verdens største pakke med hurtignudler ble laget i Bali i 2005. Den hadde dimensjonene 340 cm x 235.5 cm x 47 cm og veide 665 kg.
Festivaler: Indonesia er utrolig variert land hvor det arrangeres mange forskjellige festivaler. Her er noen av våre favoritter.
 • Asmat festivalen (januar): Denne UNESCO-annerkjente festivalen arrangeres for å bevare kulturen til Asmatstammen, som bor i den indonesiske provinsen Papua. I løpet av festivalen kan du få et helt unikt innsyn i stammens kultur og i tillegg lære mer om historien deres. Hvis du besøker denne fantastiske begivenheten vil du også kunne beundre tradisjonelle danser og delta i auksjoneringer av tradisjonelt håndverk.
 • Bau Nyale festivalen (februar/mars): Festivalen holdes i Lombok hvert år og folk fra hele landet strømmer til denne øya for å se den første nyale-fisken som blir fanget. Fisken blir fanget og stekt i bananblader med en gang, så her har du en god mulighet til å få smakt på helt fersk sjømat!
 • Dragefestivalen i Bali (juli): Drar du til denne fargerike festivalen vil du se hundrevis av tradisjonelle drager i alle slags moderne design og former som stiger opp mot den nydelige blå himmelen over byen Padang. Festivalen er åpen for alle, og du vil se både voksne, barn og til og med internasjonale dragerflygere.
Se vår destinasjons video fra Indonesia:
 Copyright: Indonesia TravelSøk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.