Vi leter nå etter din drømmereise

Singapore - En lidenskapelig opplevelse

Singapore
Singapore er en blomstrende by med lang historie innenfor handel og forretning.

Selv om Singapore har vært et favorittreisemål for den reisevante i lengre tid, er landet nå en «must see» destinasjon for de aller fleste reisende. Singapore er lite i areal, men har vært Sørøst-Asias mest moderne by i over et århundre. Byen består av malaysisk, kinesisk, arabisk, indisk og britisk kultur, samt en håndfull religioner noe som gir tilreisende et bredt utvalg av sightseeing- og kulinariske muligheter.

Denne lille, men vakre øya har alt du måtte ønske; et grønt, frodig og trygt miljø, mangfoldig kultur, mat i verdensklasse, fantastisk shopping med siste mote og et pulserende natteliv.

Høydepunkter
 • Gardens by the Bay – er en stor, futuristisk og fargerik park i Singapore. Den berømte supertree strukturen gir deg mulighet til å spasere på den imponerende skywalken over hagen, som har enorme skjellformede drivhus med kjølig fjellklima. I parken finner du hundrevis av trær og planter som gjør et besøk hit morsomt for både barn og voksne. Å vandre rundt i parken er gratis, men ønsker du å gå inn i de klimakontrollerte vinterhagene eller inn til Supertreene må du betale en avgift.
 • China Town – med sine fargerike Peranakan butikker og historiske attraksjoner er China Town det perfekte stedet for en spasertur og litt shopping. Området er delt i fire, Kreta Ayer, Telok Ayer, Tanjong Pagar og Pagoda Streets. Og fortvil ikke China Town, har mer enn shopping og gode restauranter (selv om dette er himmelen for hawker-matelskere), det er også mange flotte templer slik som det gamle Hokkien-tempelet.
 • Clarke Quay – opprinnelig et handelssted langs Singapore River, Clarke Quay er i dag en labyrint av restauranter, konsept barer og butikker. Prøv Bar Cocoon eller Bamboo Bar i The Forbidden City, Lunar Asia Fusion Bar for flotte forestillinger eller Bar Opiume på Empress Place ved elvebredden.
 
Gjennomsnittstemperatur og nedbør for Singapore:
Måle enheter= ºC og mm/måned. Varmeste måned: mai (29ºC) / Kaldeste måned: januar (28ºC) / Våteste måned: desember (147,9 mm) - Alle verdier basert perioden 2005-2015
Singapore, Climate
Beste tiden å besøke Singapore: er hele året, Singapore har en gjennomsnittstemperatur på 27 ºC. Det vil si at den beste tiden å besøke Singapore på er når det passer best for deg.
Høysesongen: i Singapore er fra november til tidlig januar og juni og juli. Det er ikke en spesifikk høy/lav sesong i Singapore selv om det er flest besøkende under festivaler og høytider.
Myntenhet: i Singapore bruker man Singapore Dollar (SGD), det er minibanker over hele Singapore samt banker som har lisenser til å veksle kontanter.

Tips:
 • Taxi – ikke nødvending, du kan runde opp om dette gjør betalingen enklere om du ønsker det.
 • Hoteller – service tillegg er nok inkludert i regningen allerede så det er ikke forventet at du gir tips. Du kan gi pikkoloen et par dollar om han tar hånd om bagasjen din.
 • Restauranter – service tillegg er nok inkludert i regningen allerede, dette er 10% av totalen. Om du ønsker å tips til din servitør gjør dette direkte så ikke tispen går til restauranten.
 • Annet – det er ikke en del av kulturen i Singapore å gi tips, så ikke bekymre deg for dette under ditt opphold.
Interessante fakta:
 • Singapores nasjonalsang er skrevet i mikrotekst på baksiden av 1000 dollar seddelen
 • The Singapore Sling ble servert for første gang til gjester på Long Bar på Raffles Hotel i 1915.
 • Verdens største fontene ligger i Singapore og kostet rundt 6 millioner Amerikanske Dollar og bygge i 1197.
Festivaler:
 • Thaipusam (januar) – Thai er en måned i den Tamilske kalenderen og Pusam er navnet på en stjerne og det er i måneden Thai at Pusam stjernen er på sitt høyeste punkt på himmelen og skinner sterkest. Denne festivalen varer i to dager, vanligvis i slutten januar og under fullmåne. De som deltar i denne festivalen vandrer fra Sri Srinivasa Perumal Tempelet til Sri Thendayuthapani tempelet som et bevis på at de oppfyller sine løfter. Noen av tilhengerne viser sin respekt ved å stikke spyd gjennom deler av kroppen men andre bærer krukker med melk som senere helles over et guddommelig spyd. Om du ønsker å oppleve denne festivalen på nært hold ta en tur til Little India hvor festivalen starter og besøk templene Sri Thendayuthapani og Sri Mariamman.
 • Lantern Festival (siste dag i feiringen av Kinesisk nyttår) – Lanterne Festivalen eller Vår Lanterne Festivalen er en av de mest populære festivalene i Singapore og holdes den siste dagen under feiring av Kinesisk Nyttår.  Noen av lanternene er enkle og tradisjonelle mens andre er i forskjellige størrelse og fasonger, noen har til og med oppgaver skrevet på seg som barna skal løse. Denne dagen burde man besøke Chinatown hvor man får se tusenvis av lanterner bli dekorert av lokalbefolkningen, se en forestilling på Moonfest Chinese Arts Festival og nyte en Mooncake før alle de flotte lanternene blir sluppet opp mot nattehimmelen.
 • National Day (9 August) – Nasjonaldagen er også en av de mest populære festivalene i Singapore, dagen feires med parader, sang, dans og mye mye mer. Singaporianere er stolte av sitt land og sitt folk og feirer denne dagen med glede og latter. Den beste plassen og se det spektakulære og fargerike fyrverkeriet denne kvelden er på Marina Bay eller Singapore Flyer.

Se vår destinasjons video fra Singapore:
Copyright - VisitSingapore


Søk etter reiser

clear
Velg Aktivitet
Alle leverandører
joyn

Terms and Agreement

 1. INTRODUKSJON
  1. Velkommen til JOYN & REISEbazaar. Ved å registrere deg hos JOYN godtar du betingelsene beskrevet nedenfor. Reisebazaar er et datterselskap av Airticket Gruppen,
  2. Medlemskap i JOYN er gratis og det er ikke krav til at du kjøper noe for å bli medlem.
  3. JOYN er et lojalitetsprogram hvor du kan opptjene poeng som kan løses inn i tilbud, tjenester, arrangementer med mer.
   • Fra din 5. reise hos oss oppnår du 5% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
   • Fra din 10. reise hos oss oppnår du 10% lojalitets bonus (gjelder ikke skatter og avgifter)
  4. Ved å registrere deg i JOYN og gi oss din e-postadresse, samtykker du til å motta e-post med reiseinspirasjon, tilbud, markedsføring og generelle nyheter fra Airticket Group.
  5. Du gir også ditt samtykke til å bli kontaktet av representanter av REISEbazaar vedrørende ditt medlemskap og spørreundersøkelser om REISEbazaar eller andre selskap i Airticket Group.
  6. Alle opplysninger om deg blir lagret digitalt hos oss og er ikke tilgjengelig for andre enn våre leverandører og samarbeidspartnere som knyttes til en tjeneste, bestilling eller kjøp. Opplysningene deles kun i dette formål til aktører nevnt ovenfor.
 2. MEDLEMSKAP
  1. Medlemskap i JOYN er personlig. Du må ha fylt 18 år, være bosatt i Skandinavia og ha en gyldig e-mail adresse.
  2. Ved å sende inn din søknad, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar disse betingelsene.
  3. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres og er underlagt disse betingelsene samt eventuelle andre regler, bestemmelser, policyer og prosedyrer som JOYN vedtar. Vi opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.
  4. Det er ditt ansvar å holde e-mail adressen og kontaktinformasjonen din oppdatert.
 3. ENDRINGER, SLETTING OG/ELLER FJERNING FRA PROGRAMMET
  1. Du kan slette din konto når du selv ønsker. Dette gjør du enkelt på internet/ i appen ved å følge denne prosedyren.. eller linken.
  2. Hvis du sletter din konto slettes også medlemskapet. Eventuelle opparbeidet poeng som er igjen på kontoen gå tapt.
  3. JOYN kan, etter eget skjønn, søke, tolke, avslutte, forandre, begrense, suspendere eller endre JOYN betingelsene, reglene, bestemmelsene eller fordelene når som helst, uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke og vurdere disse betingelsene fra tid til annen for å holde deg informert om eventuelle endringer.
  4. JOYN forbeholder seg retten til å ekskludere enkeltpersoner fra JOYN etter eget skjønn. All påvist eller med rimelighet antatt misbruk av JOYN, manglende overholdelse av betingelsene. Hvis medlemskapet ditt oppheves, vil eventuelle poeng i din konto hos JOYN automatisk slettes.
 4. ANSVARSBEGRENSNING
  1. JOYN er ikke ansvarlig for eventuelle systemfeil eller feilfunksjoner av JOYN, eller konsekvenser dette kan føre til. JOYN påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skader som oppstår på grunn av suspensjon, endring eller sletting, eller noe annet ansvar relatert til JOYN, med unntak av ansvar som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.
 5. GJELDENDE LOVVERK
  1. Disse betingelsene skal reguleres av norsk lovverk. Eventuelle tvister, krav eller kontroverser som oppstår på bakgrunn av disse betingelsene eller medlemskap i JOYN skal avgjøres av norske domstoler.
 6. MER INFORMASJON OM PROGRAMMET
  1. Hvis du har spørsmål om JOYN, kan du kontakte REISEbazaar på e-post: felles@reisebazaar.no eller via telefon: 22 41 30 30.
betyr REISEbazaar og selskapets øvrige varemerker
betyr alle selskap og varemerker under Airticket Gruppen.