Oversikt

Nord-Kypros: En skjult perle i Middelhavets hjerte, hvor tidløs historie møter pulserende kultur og uberørte landskap, og inviterer deg til uforglemmelige øyeblikk og ekte oppdagelse.

I hjertet av det glitrende Middelhavet ligger en oase av kultur, historie og uforglemmelige opplevelser. Nord-Kypros, en sjelden kombinasjon av uberørt natur og rik arv, venter på den eventyrlystne reisende. Langt fra den vanlige turiststøyen, gir Nord-Kypros deg en sjanse til å oppdage skjulte perler: fra sjarmerende kystbyer og gylne strender til fjellklare landsbyer hvor tiden synes å ha stått stille. Med et kjøkken som får vannet til å løpe i munnen, historiske skatter som forteller fortellinger fra fortiden, og en befolkning kjent for sin varme og gjestfrihet, gir Nord-Kypros deg en unik mulighet til å dykke dypt inn i Middelhavets autentiske sjarm. Dette er stedet hvor hvert øyeblikk blir en minneverdig skatt, og hvert besøk føles som en hjemkomst.

Nord-Kypros er en solfylt destinasjon, hjem til middelalderslott, store arkeologiske utgravninger og funn av en gang mektige byer rådet, søvnige landsbyer hvor byens eldre gjerne samles på lokale serveringssteder og nipper til sin daglige dose med te og lader tiden renne. De fleste som reiser til Nord-Kypros kommer hit for å inne roen og freden, nyte solfylte dager, men Nord-Kypros er dramatisk og fjellene stiger brått opp fra det blå Middelhavet til fjelltopper i løpet av et øyeblikk og har ekstremt mye å tilby, hvis du klarer å komme deg vekk fra stranden og kysten.

Kypros ligger på 3.plass i Middelhavet basert på størrelse og folketall, dvs Kypros dekker 9251km² og ca 1.1 mill innbyggere, rett etter Sicilia & Sardinia. Det er forresten litt merkelig at Sardinia (som er ca 3 ganger større en Kypros) har omtrent samme folketall), noe som gjør Kypros til et ganske tettbefolket landområde, og da spesielt rundt hovedstaden Nicosia.

Ifølge legenden er Nord-Kypros fødestedet til den gamle greske guden for kjærlighet; Aphrodite. Det er dessverre ikke akkurat kjærlighet som har vært i søkelyset på denne øyen i Middelhavet og tiden har heller vært dominert av striden mellom Kypros greske og tyrkiske innbyggere. Men dette til side, i dag er grensen mellom de 2 «nasjonene» igjen åpnet og man kan fritt ferdes over hele Kypros. Kypros strategiske plassering i Middelhavet har gjort denne øyen til et mekka for arkeologiske studier og du kan vandre i ruinene av en rekke ulike sivilisasjoner som opp gjennom tiden har bygd imperier og for deretter å gå til grunne. I dag finner du de fleste av disse minnesmerkene i det som i dag er Nord-Kypros. I tillegg vil vi påstå at Ord-Kypros er også den vakreste delen av de 2 ulike delene av det om kalles Kypros.

Jepp, Nord-Kypros er fortsett en liten glemt perle i Middelhavet, mye takket være separasjonen og invasjonen i 1974. Nord-Kypros fikk i 1017 rundt 680 000 besøkende (ikke da fra Tyrkia), mens den sørlige delen (Kypros) fikk rundt 4 millioner!

Dette betyr at det er langt mindre trengsel på strender, ved severdigheter og generelt et langt mer avslappet sted. Nord-Kypros er for deg som foretrekker litt mer isolasjon, fotturer langs kysten og i fjellene gjennom stort sett uberørt natur og med fascinerende dyreliv sammen med en meget avslappet lokal tyrkisk kultur, dette er definitivt et sted du gjerne vil returnere til en gang i fremtiden. Og for å avslutte dagen på perfekt hvis etter alle inntrykk, hva er bedre enn å sette seg ned på en lokal taverna og smake på det deilige og smakfulle kypriotiske kjøkken; halloumi ost, meze, fersk sjømat og baklava til dessert!

Gåtefulle Ruiner og Levende Historie
Nord-Kypros er den litt mindre kjente delen av det som kalles «ekte» Republic of Cyprus. Turkish Republic of Northern Cyprus er ikke anerkjent av noen andre enn Tyrkia og overlever kun for støtten fra Tyrkia selvsagt, men denne delen av Kypros har kanskje de beste strendene og villeste naturen, ikke bare på Kypros, men mest sannsynligvis av alle øyene i Middelhavet. Nord-Kypros har noen episke landskap, det er omtrent ikke utforsket og har takket være isolasjonen siden 1974 ligget under turist radaren for de fleste. Nord-Kypros er for de som vil utforske og liker natur, strende og historie, korsfarerborger, ville esler og en del forlatte hoteller som sitter øde og forlatt, for alltid datert 1974

 • Salamis Ruinene: Når du tråkker på det gamle grunnen av Salamis, er det som å gå tilbake til tiden for antikkens Kypros. Denne historiske byen, med røtter som strekker seg tilbake til 11. århundre f.Kr., var en gang et blomstrende handelssenter. I dag kan besøkende utforske de omfattende ruinene, inkludert det storslåtte romerske teateret, mosaikkbekledte gulv, og statelige pilarer som fortsatt står som stumme vitner om byens tidligere storhet.
 • Klosteret St. Hilarion: Høyt oppe i Kyrenia-fjellene ligger denne fortryllende festningen, som minner om et eventyrslott. Opprinnelig bygget som et kloster i det 10. århundre, ble St. Hilarion senere omgjort til et fjellfort. Dens godt bevarte ruiner gir innsikt i middelaldersk liv, mens utsikten fra toppen gir panoramabilder som tar pusten fra deg.
 • Kantara-slottet: Skjult blant fjellene, tilbyr Kantara-slottet et fascinerende glimt inn i bysantinsk og middelalderhistorie. Opprinnelig et strategisk forsvarspunkt, gir dens ruiner og tårn et innblikk i den krigerske fortiden, mens den uforstyrrede utsikten over kysten gir fred og ro.
 • Bellapais kloster: Dette klosteret, som ligger i den maleriske landsbyen Bellapais, er et mesterverk av gotisk arkitektur. Med sine hvite steinvegger, utsmykkede vinduer, og fredfylte klostergårder, gir Bellapais et fredelig øyeblikk for refleksjon. Historieentusiaster vil verdsette stedets rike fortid, som strekker seg fra middelalderen til i dag.
 • Famagusta's gamleby: Famagusta er en by preget av handel, kultur og erobring. De imponerende festningsmurene omslutter en labyrint av brosteinsgater, gotiske kirker og storslåtte palasser. Den gamlebyen er en tidskapsel, der man kan føle historiens sus og samtidig nyte den koselige atmosfæren i de små kafeene og butikkene.
 • Strender: Skal du lete etter den perfekte stranden I Middelhavet bør du legge reisen til Nord-Kypros. En av de positive tingene som kom ut av invasjonen I 1974 er at kystsen langs Nord-Kypros aldri ble utbygd så du skal ikke reise langt før du finner din egne lille private bukt eller sandstrand hvor du kan legge deg til rette for dagen. Vår favoritt er uten tvil Golden Beach på Karpaz halvøyen, en reie tilbake til prehistorisk tid – ingen butikker, restauranter eller barer! Et godt tips hvis du skal hit! Husk å ta med deg alt du trenger for dagen.
 • Den skumle og forlatte byen: På østkysten finner du Varosha, en forstad til Famagusta som en gang var en av Kypros mest populære reisemål og som tiltrakk seg datidens berømte personligheter som Richard Burton & Elizabeth Taylor under sin storhetstid frem til begynnelsen av 70-tallet. Byen ble raskt forlatt for å bli omgjort til en buffersone mellom nord og sør-Kypros og i dag står alt slik det var en dag på 70 tallet, teatre, kinoer, butikker og hoteller har ble stående igjen og sakte og sikkert råtnet slik de ble etterlatt – et merkelig syn. Ta en lunsj på Arkin Palm Beach hotellet og du får god utsikt over denne spøkelsesbyen.
 • Eventyrslott: Nord-Kypros har 3 korsfarerborger, i ulike stadier av forfall (men meget fotogene). Alle borgene ligger i den vakre Five Finger Mountain fjellkjeden med kanskje ST Hilarion som det mest imponerende med mektig utsikt ned til havnen i Kyrenia hvor du finner nok et imponerende festningsverk med ikke mindre enn 6 museer og også verdens eldste skipsvrak
 • Gamlebyen i Kyrenia (Girne): er den klassiske havnebyen med tradisjonelle tyrkiske yachter (gulets) og er et postkort av en by med trange smug og lett forfall. Her finner du også en rekke barer, butikker og restauranter.
 • Katter & esler: etter at alt mer eller mindre ble galskap og kaos tidlig på 70-tallet ble Karpaz halvøyen mer eller mindre forlatt og den lokale esel bestanden gjorde som esler gjerne gjør når de har anledning, de formerer seg og løper i dag vilt rundt om i hele regionen og har blitt en attraksjon i seg selv. Det er faktisk flere katter enn innbyggere på Kypros og har blitt holdt som husdyr helt tilbake til over 4000 år siden, så hvis du liker katter er dette stedet for deg.

Nord-Kypros' severdigheter gir en unik mulighet til å dykke dypt inn i regionens historie, fra antikke tider til middelalderen. Hver plass, enten det er et kloster, slott eller gammel by, er et vindu til øyas sjel og fortid.

Gjennomsnittstemperatur og nedbør for Famagusta, Nord-Kypros
(Larnaca flyplass er 40 kilometer fra Famagusta, så målinger kan variere noe)
Måle enheter= °C og mm/måned. Varmeste måned: August (29°C), Kaldeste måned: januar (13°C) & Våteste måned: januar (76.8mm) - Alle verdier basert på data innhentet i perioden 2005-2015.

Average temperatures and rainfall in Famagusta, Northern Cyprus

 

Hvordan er været?
Nord-Kypros har et typisk middelhavsklima, noe som innebærer lange, varme og tørre somre, samt milde og regnfulle vintre. Dette gir regionen en behagelig blanding av solfylte dager og kjøligere perioder, avhengig av sesongen.
 • Vår (mars til mai): Dette er en av de beste tidene å besøke Nord-Kypros. Temperaturen begynner å stige, men forblir behagelig. Landskapet er frodig og grønt etter vinterens regn, og mange blomster er i full blomst.
 • Sommer (juni til august): Sommeren er den varmeste og tørreste perioden, med temperaturer ofte over 30°C. Soltilbedere vil elske denne tiden av året, men det kan være lurt å planlegge utendørs aktiviteter tidlig om morgenen eller senere på ettermiddagen for å unngå den sterkeste solen.
 • Høst (september til november): Etter sommerens hete begynner temperaturene å falle, men det er fortsatt ganske varmt og behagelig. Dette er også en flott tid for utendørs aktiviteter og utforskning, da været er mildere.
 • Vinter (desember til februar): Vintrene i Nord-Kypros er generelt milde, med temperaturer som sjelden faller under 10°C på dagtid. Det er den våteste tiden av året, men selv da, er det mange solfylte dager. Fjellområdene kan få litt snø, noe som gir et vakkert kontrast til kystlandskapet.

Samlet sett tilbyr Nord-Kypros et behagelig klima året rundt, noe som gjør det til et tiltalende reisemål for de fleste reisende, uavhengig av sesong.

Beste tiden å besøke Nord-Kypros
Den beste tiden å besøke Nord-Kypros avhenger av hva du ønsker å få ut av reisen. Her er noen overveielser basert på sesong:

 • Vår (mars til mai):
  • Fordeler: Våren regnes ofte som en av de mest ideelle tidene å besøke Nord-Kypros. Temperaturen er behagelig, naturen er på sitt frodigste med viltvoksende blomster, og atmosfæren er forfriskende etter vinterens regn.
  • Ulemper: Noen dager kan fortsatt være litt kjølige, spesielt om kvelden, og det kan være litt ustabilt vær med sporadiske regnbyger.
 • Sommer (juni til august):
  • Fordeler: Perfekt for soltilbedere og strandelskere. Dette er også høysesongen, så det er mye aktivitet, arrangementer og en livlig atmosfære.
  • Ulemper: Det kan bli svært varmt, spesielt i juli og august, noe som kan gjøre visse aktiviteter mindre behagelige midt på dagen. Det kan også være mer folksomt i populære turiststeder.
 • Høst (september til november):
  • Fordeler: Mildere temperaturer enn sommeren, men fortsatt varmt nok for strandbesøk. Landskapet begynner å få høstfarger, og det er færre turister enn i høysesongen.
  • Ulemper: Mens været for det meste er stabilt, kan det være sporadiske regnbyger.
 • Vinter (desember til februar):
  • Fordeler: Færre turister, noe som gir en mer autentisk opplevelse. Milde temperaturer sammenlignet med mange andre europeiske destinasjoner. God tid for fotturer og utforskning uten varmen fra sommeren.
  • Ulemper: Den kjøligste perioden med mulighet for regn. Noen turistfasiliteter eller attraksjoner kan ha reduserte åpningstider eller være stengt.

Konklusjon:
Mange anser våren (spesielt april og mai) og høsten (spesielt september og oktober) som de beste tidene å besøke Nord-Kypros. Temperaturene er milde, det er færre turister, og naturen er vakker. Imidlertid, hvis strandferie er hovedfokuset, er sommeren ideell. For de som ønsker å unngå folkemengdene og nyte et roligere tempo, kan vinteren være et godt valg.

Den offisielle valutaen i Nord-Kypros er Tyrkiske Lira (TRY). Dette er forskjellig fra Republikken Kypros (sør) hvor Euro (EUR) er valutaen. Derfor, hvis du reiser fra sør til nord, må du muligens veksle penger.

FreeCurrencyRates.com

Banker & Vekslingskontorer: Banker i Nord-Kypros er generelt åpne fra mandag til fredag. Noen kan også ha korte åpningstider på lørdager. Vekslingskontorer finnes i de fleste større byene og turistområdene. De kan tilby litt bedre vekslingskurser enn banker, spesielt i turistområdene.
Kredittkort: De fleste større hoteller, restauranter og butikker aksepterer internasjonale kredittkort som Visa og MasterCard. Imidlertid kan mindre etablissementer eller de i mer avsidesliggende områder kun akseptere kontanter.
Minibanker: er tilgjengelige i de fleste byer og større turistområder. Det er lurt å sjekke valutakursen og eventuelle gebyrer før man tar ut penger.

Kostnadsnivået på Nord-Kypros
Nord-Kypros er kjent for å gi reisende god valuta for pengene, spesielt når det sammenlignes med mange av de mer kjente europeiske destinasjonene. Overnatting her spenner fra budsjettvennlige vandrerhjem til luksuriøse feriesteder, men selv de mer påkostede alternativene er ofte rimeligere enn sammenlignbare steder i andre europeiske land.

Måltidsopplevelsene er også et område hvor mange finner stor verdi. Lokale spisesteder tilbyr smakfulle retter til priser som kan overraske i positiv forstand. Enten du spiser på en beskjeden gatekafe eller en finere restaurant, vil du oppdage at prisene generelt er lave, men kvaliteten på maten forblir høy.

For de som elsker å shoppe, byr markeder og lokale butikker på et utvalg av varer, fra håndlagde suvenirer til mote, igjen til priser som er ofte lavere enn det man ville finne i andre deler av Europa.

Samtidig er transport, enten det er med taxi, lokalbuss eller leiebil, effektivt og rimelig. Dette gjør det enkelt for reisende å utforske regionen uten å tømme lommeboken.

Totalt sett tilbyr Nord-Kypros en balanse av kvalitet og økonomi, noe som gjør det til et attraktivt reisemål for de som ønsker å strekke reisebudsjettet litt lenger.

Tipskultur på Nord-Kypros: En guide til god skikk
På Nord-Kypros er tips ikke obligatorisk, men det er definitivt satt pris på som en anerkjennelse av god service. Her er en oversikt over vanlige praksiser for tips:

 • Restauranter: det vanlig å etterlate rundt 10% av regningen, spesielt hvis servicen har vært god. Noen restauranter kan imidlertid allerede inkludere en serviceavgift på regningen, så det kan være lurt å sjekke dette først.
 • Hoteller: For hotelltjenester som romservice eller concierge, varierer praksisen. En liten sum på rundt 5-10 Tyrkiske Lira kan være passende for bagasjehjelp eller spesielle forespørsler.
 • Taxier: For taxitjenester er det generelt akseptert å runde opp til nærmeste hele beløp, eller legge til rundt 5% av totalprisen som tips.
 • Guider og Turer: Hvis du deltar på guidede turer, er en tips på 10-20 Tyrkiske Lira per person ofte en passende måte å vise din takknemlighet.
 • Frisører og Spa: I frisørsalonger og spaer er en tips på 5-10% av totalbeløpet ansett som høflig hvis du er fornøyd med tjenesten.

Det er alltid lurt å ha litt småpenger tilgjengelig for tips, da det viser din takknemlighet for tjenesten du har mottatt. Men husk, tips er en personlig beslutning og det er alltid opp til deg hvor mye du ønsker å gi.

Nord-Kypros: Landet med overraskelser og uoppdagede hemmeligheter: Her er noen interessante fakta om landet.

Når folk tenker på Middelhavets perler, dukker ofte kjente navn som Hellas, Italia og Spania opp. Men det er en skjult skatt som venter på å bli oppdaget: Nord-Kypros. Denne delen av Kypros er full av overraskelser som vil få øyenbrynene dine til å heve seg i forundring. Fra gamle skipsvrak som forteller historier fra fortidens sjøfarere, til spennende festivaler som feirer oliven, ligger det interessante og morsomme fakta bak hvert hjørne av denne regionen. Bli med på en reise for å utforske noen av de mest bemerkelsesverdige og underholdende sidene ved Nord-Kypros.

 1. Spøkelsesbyen Varosha: En gang en pulserende turistdestinasjon, er Varosha nå en forlatt by, stengt for publikum siden 1974. Før konflikten var det hjemmet til luksushoteller og vakre strender, men nå står det stille i tid, med tomme bygninger og overgrodde gater.
 2. Ville esler i Karpaz: Karpaz nasjonalpark er hjemsted for en populær attraksjon: ville esler! Disse dyrene har levd fritt i området i flere tiår og er vennlige mot besøkende.
 3. Saltinnsjøene: Nord-Kypros huser vakre saltinnsjøer, som tiltrekker seg tusenvis av flamingoer under migrasjonstiden. Disse innsjøene blir ofte til saltflats om sommeren.
 4. Gamle oliventrær: Noen av oliventrærne på øya er over 1000 år gamle! Disse trærne, med sin tykke stamme og bølgende grener, er et testament til regionens dypt rotfestede landbruksarv.
 5. Byzantinske spor: St. Hilarion slott, beliggende høyt på Kyrenia fjellene, sies å ha inspirert Walt Disneys "Snehvit"-slott. Dette gamle festningsverket gir fantastiske utsikter og en glimt inn i øyas bysantinske fortid.
 6. Tidsløse landsbyer: Mens mange steder i Europa har undergått rask modernisering, finnes det fortsatt små landsbyer i Nord-Kypros hvor tiden ser ut til å ha stått stille. Tradisjonelle steinhus, eldgamle kirker og vennlige lokalbefolkninger gir en autentisk opplevelse av middelhavslandskapet.
 7. En bro mellom kontinenter: Geografisk sett ligger Kypros nær krysset mellom Europa, Asia og Afrika. Dette har gjort øya til et viktig kulturelt krysningspunkt gjennom historien, noe som er tydelig i Nord-Kypros' arkitektur, mat og tradisjoner.

Nord-Kypros, med sin rike historie og kulturelle mangfold, er virkelig en gullgruve av fascinerende historier og morsomme fakta som venter på å bli oppdaget av nysgjerrige reisende.

Festivalmagi i Nord-Kypros: Feiring av kultur, kunst og tradisjon

Nord-Kypros er en destinasjon som pulserer med liv, ikke bare på grunn av sine naturskjønne landskaper og historiske monumenter, men også fordi det er en smeltedigel av fargerike festivaler. Fra kulinariske feiringer til kunstneriske uttrykk og kulturelle arrangementer, tilbyr øya en rik palett av festivaler som både innbyggere og besøkende kan delta i. Her er en titt på noen av de mest populære festivalene du absolutt ikke vil gå glipp av, og når de finner sted:

 • Bellapais Musikkfestival (Mai til Juni): Denne årlige festivalen finner sted i den idylliske settingen av Bellapais kloster. Den tiltrekker seg musikalske talenter fra hele verden, som fremfører alt fra klassisk musikk til jazz og mer moderne melodier.
 • Girne Kultur og Kunst Festival (Juni til Juli): Denne festivalen fyller Girnes gater og torg med musikk, dans og teaterforestillinger. Det er en perfekt måte å oppleve lokale og internasjonale kunstneriske talenter.
 • Guava Festival (September): Holdt i Esentepe-området, fokuserer denne festivalen på den lokale guavafrukten. Forvent deg guava-baserte matvarer, drikker, og selvfølgelig, underholdning.
 • Olive Festival (Oktober): Siden Kypros er kjent for sine oliven og olivenolje, er det ingen overraskelse at det er en hel festival dedikert til denne eldgamle frukten. Festivalen finner sted i Zeytinlik og feirer olivens rolle i lokal kultur og økonomi.

Hver festival tilbyr en unik smak av den lokale kulturen, enten gjennom mat, musikk eller kunst, og gir besøkende en sjanse til å dykke dypere inn i Nord-Kypros' rike og mangfoldige livsstil.

Mat & drikke i Nord-Kypros: En kulinarisk reise gjennom smaker og tradisjoner

Nord-Kypros, kjent for sitt mangfoldige landskap og kulturarv, har også en mat- og drikkekultur som reflekterer denne rike blandingen av innflytelser. Her kan besøkende forvente en gastronomisk reise som spenner fra autentiske middelhavsretter til unike lokale spesialiteter. Enten du er en erfaren matelsker eller en nysgjerrig reisende, vil du finne at øyas kulinariske scene er en uforglemmelig del av din opplevelse.

De mest kjente og populære rettene

 • Hellim: Også kjent som halloumi i sør, er denne geit- og fårosten en allsidig del av det nordkypriotiske kjøkkenet. Den kan grilles, stekes eller til og med spises rå.
 • Molehiya: En næringsrik grønnsakrett, vanligvis laget med kylling eller lam, og smakstilsatt med sitron og korander.
 • Şeftali Kebab: Dette er en type pølse laget av blandet kjøtt, vanligvis lam eller svinekjøtt, krydret og pakket i fett før grilling.
 • Pirohu: Dette er Nord-Kypros' svar på ravioli, fylt med en blanding av ost og krydder, og servert med tomatsaus.
 • Zeytinyağlı Enginar: Artisjokker tilberedt med olivenolje, ofte servert med poteter og gulrøtter.

Populære Drikker

 • Türk Kahvesi: Den tyrkiske kaffen her er en må-prøve, servert i små kopper og gjerne så søt du vil ha den.
 • Ayran: En forfriskende yoghurtdrikk, perfekt for varme dager.
 • Lokumlu Süt: En søt melkedrikk laget med tyrkisk godteri.
 • Brandy Sour: Dette er den lokale "cocktailen," en blanding av brandy, sitronsaft og sodavann.

Utforsk maten og drikken i Nord-Kypros, og du vil oppdage en verden av smaker som gir et unikt innblikk i øyas mangfoldige kulturarv.

Sol, sand og hav: Nord-Kypros' fremste strender

Når det kommer til å nyte sol og sjø, har Nord-Kypros en rekke strender som skiller seg ut, både for deres naturlige skjønnhet og rekreasjonstilbud. Her er en oversikt over noen av de beste strendene du kan besøke:

 • Alagadi Beach: En av de mest ikoniske strendene på øya, Alagadi Beach, er kjent for sitt biologiske mangfold, spesielt havskilpaddene som kommer hit for å legge sine egg. Denne stranden har en rolig atmosfære, som gjør det til et ideelt sted for å slappe av.
 • Karpaz Golden Beach: Langt unna det urbane kjas og mas, ligger Karpaz Golden Beach på den bortgjemte Karpaz-halvøya. Den gylne sanden og det turkise vannet tilbyr en nesten himmelsk opplevelse. Med svært få fasiliteter i nærheten, gir denne stranden en følelse av å være i ett med naturen.
 • Escape Beach: Hvis du er ute etter en mer aktiv dag ved stranden, er Escape Beach stedet for deg. Beliggende nær Girne, tilbyr denne stranden et bredt spekter av vannsport, fra jet-ski til paraseiling. Det finnes også flere kafeer og barer i nærheten, noe som gir en energisk og levende atmosfære.
 • b Dette er stranden for deg som liker å ta det med ro, men samtidig vil ha muligheten for litt vannaktivitet. Det rolige, klare vannet gjør Denizkızı til et ideelt sted for svømming og snorkling. Flere restauranter i nærheten tilbyr lokal og internasjonal mat, slik at du kan tilbringe hele dagen her.
 • Acapulco Beach: Som en del av Acapulco Resort, tilbyr denne stranden alle de moderne fasilitetene du kan forvente. Fra strandbarer og restauranter til et bredt utvalg av vannsport, passer Acapulco Beach for de som ønsker en mer luksuriøs strandopplevelse.
 • Güzelyalı Beach: For de som søker et avbrekk fra folkemengdene, er Güzelyalı stranden et utmerket valg. Beliggende i en avsidesliggende bukt, tilbyr denne stranden en fredelig atmosfære, ideell for å slappe av med en god bok eller ta en avslappende svømmetur.
 • Turtle Beach: En annen perle for naturelskere, Turtle Beach, tilbyr muligheten til å se havskilpadder i deres naturlige habitat. Den er mindre kommersialisert enn andre strender, noe som gjør den til et perfekt sted for en autentisk naturopplevelse.

Hver av disse strendene tilbyr en unik kombinasjon av naturskjønne omgivelser, aktiviteter og atmosfære, og sikrer at enhver besøkende vil finne sitt ideelle sted å slappe av og nyte solen.

Se våre reiser til dette reisemålet